Brug koden "fødselsdag3" og spar 20% på ikke i forvejen nedsatte produkter*

Her er prisen presset helt i bund >> Klik her

Innersense, Harmonic Treatment Oil, 25 ml.

229,00 kr.
Varenummer: 4509

Godkendt til Curly Girl Metoden

Denne passer godt sammen med
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Innersense Organic Beauty

Innersense, Harmonic Treatment Oil er en næringsrig behandlings olie til tørt hår og hovedbund, men også til resten af kroppen der er tør. Du kan bruge den på strækmærker, neglebånd og ar for at give huden lidt ekstra næring. Den har en helende effekt på huden og er især nærende for negle, hår og hovedbund. Børnenes røde kinder beskyttes om vinteren  med olien. Hvis du har en irriteret hovedbund kan du med fordel blande den i din hårmaske eller du kan sove med den i håret og vaske det ud næste dag.

Innersense, Harmonic Treatment Oil er sammensat af en blanding af rige olier og blomsteressenser og indeholder vitaminer, mineraler, proteiner og antioxidanter. Du finder ingredienser, som kæmpenatlys, macadamia og tamanu. Olien absorberes let af og hurtigt af huden, som efterlades blød og glat. Den dufter dejligt af lavendel.

Innersense, Harmonic Treatment Oil er velegnet til alle hårtyper.

Innersense, Harmonic Treatment Oil er glutenfri og vegansk.

Innersense, Harmonic Treatment Oil pumpes ud i ønsket mængde i hånden og masseres, så ind i huden hvor den har behov for ekstra næring.

Innersense, Harmonic Treatment Oil bruges før rens som en hovedbundsbehandling. Lad det virke i fugtigt hår i 10-15 minutter. Brug herefter shampoo og balsam. For at tilføje ekstra næring til spidserne pumpes 1-2 dråber ud i håndfladerne og fordeles jævnt med finderspidserne.


Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil*, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract*, Olibanum, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Corylus Americana (Hazel) Seed Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Oil*. Calophyllum Tacamahaca Seed Oil, Rosmarinun Officinalis (Rosemary) Leaf Oil*, Nelumbium Speciosum (Lotus) Flower Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil*, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil*, Cananga Odorata Flower Oil. *Certified Organic

Innersense Organic Beauty har naturen i centrum! Alle produkterne er fremstillet af økologisk certificerede planteingredienser og dit hår vil elske det. Du finder eksklusive sammensætninger af ingredienser, som leverer fugt, sundhed, glans og beskyttelse til dit hår. Innersense Organic Beauty er håndlavet hårpleje der vil give dit hår alt hvad det har brug for. Ingredienserne er omhyggeligt udvalgt og der bruges kun økologisk certificerede og bæredygtige ekstrakter. Det er produkter der er produceret med gennemtænkt kemi og uden syntetiske tilsætningsstoffer - netop for at bevare renheden.

Innersense Organic Beauty er godkendt til grønne saloner og du finder her produkter der er godkendt til CURLY GIRL METODEN.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare