Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Innersense, I Create Hold, 59 ml. Travel Size

109,00 kr.
Varenummer: 4534

Godkendt til Curly Girl Metoden

Denne passer godt sammen med
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Innersense Organic Beauty

Innersense, I Create Hold hjælper dig med at få kontrol over dit hår, som holder i lang tid. Det er et styling tool i gele, som giver hold fra rod til spids i både kort hår og hvis du ønsker krøller der er samlet. Den giver et kraftigt hold og dit hår får en flot glans.

Innersense, I Create Hold indeholder blandt andet ingredienser, som

  • Honning - Er et fugtbevarende middel, som både giver og holder på fugt i håret, så det ikke udtørrer. Det virker også som et anti irritationsmiddel, som gør at den er god til dig der har en sart og irriteret hovedbund.
  • Aloe - Giver håret styrke og så gør det håret silkeblødt. Det hjælper også med at give fylde til slv de fineste hår.
  • Rooibos Te - indeholder mere end 50 gange så mange antioxidanter, som grøn te gør. Det bliver kaldt mirakel te for dens helbredende og anti-ageing egenskaber.

Innersense, I Create Hold er velegnet til alle hårtyper og giver et medium til kraftigt hold.

Innersense, I Create Hold er glutenfri.

Travel size passer perfekt til sports og toilettasken.

Innersense, I Create Hold fordeles jævnt i fugtigt hår. Brug fingrene til at arbejde produktet godt ind i håret fra rod til spids. Føntør eller frottér håret som ønsket.

Anvend en mængde på størrelse med en to krone ved kort hår.

Water, Aqua- EAU, Aloe Barbadensis Gel*, Hydroxyethylcellulose, Maltodextrin Copolymer, Potassium Hydroxide, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Calcium Gluconate, Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Potassium Sorbate, Sodium Phytate, Glycerin*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Eucalyptus Globulus Leaf Extract*, Ginkgo Biloba Leaf Extract*, Aspalathus Linearis Leaf Extract*, Honey Extract*, Limonene† *Certified Organic †A natural component of essential oils

Innersense Organic Beauty har naturen i centrum! Alle produkterne er fremstillet af økologisk certificerede planteingredienser og dit hår vil elske det. Du finder eksklusive sammensætninger af ingredienser, som leverer fugt, sundhed, glans og beskyttelse til dit hår. Innersense Organic Beauty er håndlavet hårpleje der vil give dit hår alt hvad det har brug for. Ingredienserne er omhyggeligt udvalgt og der bruges kun økologisk certificerede og bæredygtige ekstrakter. Det er produkter der er produceret med gennemtænkt kemi og uden syntetiske tilsætningsstoffer - netop for at bevare renheden.

Innersense Organic Beauty er godkendt til grønne saloner og du finder her produkter der er godkendt til CURLY GIRL METODEN.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare