Brug koden "fødselsdag3" og spar 20% på ikke i forvejen nedsatte produkter*

Her er prisen presset helt i bund >> Klik her

Innersense, True Enlightenment Scalp Scrub, 190 gram.

389,00 kr.
Varenummer: 4545

Godkendt til Curly Girl Metoden

Kommer snart igen
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Innersense Organic Beauty

Innersense, True Enlightenment Scalp Scrub er en eksfolierende behandling til din hovedbund. Den fjerner nænsomt urenheder i hovedbunden og tilfører en masse fugt, mineraler og vitaminer ned i huden. På denne måde bliver dit hår også mere sundt og du minimerer risikoen for hårtab, da hårsækkene er næret. Irritation og kløe reduceres og så er den svampedræbende. Scrub'en hjælper din hovedbund med at blive sund, reducerer talg produktionen og nærer hårsækkene, så du får et flot sundt hår. Klør din hovedbund og er den irriteret, så vil denne rens hjælpe dig. Den dufter dejligt friskt af pebermynte.

Innersense, True Enlightenment Scalp Scrub indeholder blandt andet ingredienser, som

  • Hawaiian Red Salt - Er havsalt, som er blandet med rig vulkansk ler og 80 mineraler. Det hjælper med at rense og peele hovedbunden for at fjerne urenheder.
  • Æblefrugtekstrakt - Indeholder vitaminer og mineraler til hovedbunden og bidrager til hårets generelle sundhed. Det indeholder mineraler som magnesium, kalium, kobber og calcium, som hjælper med, at reducere hårtab ved at holde hårsækkende nærret. Den giver også intens fugt til hovedbunden.
  • Pebermynteolie - Stimulerer blodgennemstrømningen og hjælper med at reducere hudirritation og reducerer kløe.
  • Sellerifrøekstrakt - Lindrer kløende hovedbund og mindsker overskydende talgproduktion.
  • Tea Tree Oil - Giver lindring til betændelse i følsomme hudområder. Det har også antiseptiske, svampedræbende og antimikrobielle egenskaber.

Innersense, True Enlightenment Scalp Scrub er velegnet til alle hårtyper.

Den er glutenfri.

Innersense, True Enlightenment Scalp Scrub skal bruges i vådt hår. Tag en mængde på størrelse med en to krone og masser det ned i hovedbunden. Skyl grundigt håret bagefter og følg op med Innersense Shampoo og conditioner.

Water, Beeswax*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Cetearyl Alcohol, Maltodextrin/VP Copolymer, Cetyl Alcohol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Glycerin,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Behentrimonium Methosulfate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus)*, Ginkgo Biloba Leaf Extract*,Cetyl Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Hydrolyzed Quinoa, Panthenol (Vitamin B-5), Limonene†. *Certified Organic †A natural component of essential oils

Innersense Organic Beauty har naturen i centrum! Alle produkterne er fremstillet af økologisk certificerede planteingredienser og dit hår vil elske det. Du finder eksklusive sammensætninger af ingredienser, som leverer fugt, sundhed, glans og beskyttelse til dit hår. Innersense Organic Beauty er håndlavet hårpleje der vil give dit hår alt hvad det har brug for. Ingredienserne er omhyggeligt udvalgt og der bruges kun økologisk certificerede og bæredygtige ekstrakter. Det er produkter der er produceret med gennemtænkt kemi og uden syntetiske tilsætningsstoffer - netop for at bevare renheden.

Innersense Organic Beauty er godkendt til grønne saloner og du finder her produkter der er godkendt til CURLY GIRL METODEN.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare