Iroha Nature, Beauty Youth Shot - Serum shot der giver anti-ageing, 5 ampuller

89,00 kr.
75,65 kr.
Varenummer: 1722

Med et YOUTH SHOT sætter du gang i anti-ageing i 1 gear. Ampullerne indeholder en høj koncentration af aktive kvalitets ingredienser der stimulerer din hud og opstrammer den. Det anbefales at man med denne kur opbygger huden over 30 dage. Indeholder blandt andet Retinol og solsikkeolie, der arbejder med fugt, opstramning og næring. Brug den gerne både morgen og aften for endnu bedre resultat.

Påføres på en renset hud. Lad produktet trænge ind og påfør creme. Du kan med fordel gøre dette om aftenen inden sengetid.

Ampullen har en smart genluk, knæk låget af, vend det på hovedet og stik det i ampullen for at lukke tæt. Der er til flere behandlinger i én ampul. 


1
+
Tilføj til kurv

Ingredienser:

Helianthus Annuus (Sunflower) seed oil, Ethylhexyl Stearate, Retynyl Palimtate, Fragance (Parfum), Evernia Prunastri (Oak Moss) Extract, Ascorbic Acid, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citric Acid, Hydroxycitronellal, Coumarin, Linalool, Limonene, Geraniol. Made in Spain.