Iroha Nature, Peel Off Maske - Confidence. 18 gr.

55,00 kr.
Varenummer: 8706

Iroha Nature, Peel Off Maske er nem at bruge op posen kan lukkes og gemmes til flere behandlinger. Iroha Nature, Peel Off Maske  hjælper din hud med at reducere små skønhedfejl, som ar efter acne osv. Den Modvirker også pigmentforandringer, mens den har en opstrammende effekt. Den indeholder blandt andet Perle-ekstrakt og Marine Collagen, som har en blegende effekt, opstrammende og anti-age.

Talisman Shine er en serie fra Iroha Nature, som indeholder produkterne ”Confidence” og”Joy” . Hver maske er knyttet til hver sin sten/talisman om man vil.
Confidence” udspringer fra stenen Tazanit, som har en dyb og beroligende virkning.


Vegansk og glutenfri.

1
+
Tilføj til kurv
Anvendelse
Ingredienser
Iroha Nature

Iroha Nature, Peel Off Maske - Påfør peel-off masken i ansigtet på renset hud. Undgå øjenområderne, øjenbrynene og hårgrænsen. Lad den tørre i 15-30 min. og fjern herefter masken ved at starte i bunden og træk op. Fjern de sidste rester med lunkent vand og nyd en strålende hud.


Maskerne må bruges efter behov eller en gang i ugen.

Aqua, Polyvinyl Alcohol, Butylene Glycol, Glycerin, Alcohol, Synthetic Fluoephlogopite, CI 77891, CI 77007, Pearl Extract, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Hexylene Glycol,
Hydroxyacetophenone, Parfum, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium Edta, Hydrolyzed Collagen, Linalool, Limonene. 

Iroha Nature's mål er at producere innovative og effektive produkter til din hud. Produkterne er til dig der ønsker de bedste resultater, men også ved de ikke kommer serveret på et fad.

Iroha Nature går op i miljøet og bæredygtighed ved at have en høj andel af ingredienser, som er af naturlig oprindelse.