❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

Iroha Nature, Sheetmask - Aloe Vera

49,00 kr.
Varenummer: 8712
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Iroha Nature

Iroha Nature, Sheetmask indeholder blandt andet Aloe Vera, Grøn The, Ginseng og Hyaluronsyre. Alle disse ingredienser er med til at fugte, genopbygge, booste og opstramme. Du får med denne maske en blød, opfrisket og opstrammet hud med masser af glød. 

Veganske og glutenfri.

Iroha Nature, Sheetmask - Rens makeup af og fold masken ud. Lig den hen over ansigtet og nyd følelsen. Efter 15 minutter fjernes masken og resterne af serummet masseres ind i huden. Har du overskydende serum kan dette med fordel bruges på tørre steder som albuer. Du skal ikke vaske huden bagefter. 

Et lille tip hvis du skal i byen eller af en anden grund føler dig hævet og træt i ansigtet så lig den i køleskabet en time inden brug.

I pakken er der til 1 behandling og indeholder ca. 23 ml. serum.

Maskerne må bruges efter behov eller en gang i ugen.

Aqua(Water),Glycerin,Butylene glycol, Hydroxyethylcellulose, Camelia sinensis (green tea) leaf extract, Aloe

barbadensis leaf juice, Panax ginseng root extract, Sodium hyaluronate, Panthenol, Allantoin, PEG-40 Hydrogenated castor oilCaprylyl Glycol, 1,2 - Hexanediol, PEG-60 Hydrogenated castor oil, Retinyl palmitate, Tocopheryl acetate, Disodium EDTA,

Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Propanediol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Peanut oil, Trisodium NTA, Ethylhexylglycerin

Parfum (Fragrange), Linalool, liexyl cinnamal.

Iroha Nature's mål er at producere innovative og effektive produkter til din hud. Produkterne er til dig der ønsker de bedste resultater, men også ved de ikke kommer serveret på et fad.

Iroha Nature går op i miljøet og bæredygtighed ved at have en høj andel af ingredienser, som er af naturlig oprindelse. 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare