Brug koden "fødselsdag3" og spar 20% på ikke i forvejen nedsatte produkter*

Her er prisen presset helt i bund >> Klik her

Kitoko - Dandruff-Control Scalp Lotion, 75 ml.

159,00 kr.
79,50 kr.
Varenummer: 6236
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Kitoko - Advanced Hair Therapy
Ingredienser

Kitoko - Dandruff-Control Scalp Lotion hjælper dig der døjer med sart hovedbund og hvis du har skæl. Med denne leave-in behandling afhjælpes kløe og hudafskalning. Hovedbunden fugtes og genoprettes.

Kitoko - Dandruff-Control Balm / Conditioner indeholder allantoin, som hjælper med at hele og berolige hovedbunden. Panthenol til at hydrere og styrke hovedbunden og antioxidant til at bekæmpe de frie radikaler. Den er farve sikker og reducerer kløe.

Kitoko - Advanced Hair Therapy er et afrikansk hårpleje brand der er inspireret af Afrikas rige naturressourcer. De blander natur og videnskab for at give ekspertterapi til enhver hårtype og udfordring du må have med dit hår og hovedbund. De luksuriøse produkter kombinerer nærende botaniske ekstrakter med en unik teknologi for at give håret et mere naturligt sundt og smukt udseende.

Kitoko - Advanced Hair Therapy sørger for at ethvert produkt indeholder en unik botanisk blanding, der er specielt udvalgt af udviklingskemikere for deres foryngende og genoprettende egenskaber, som specifikt retter sig mod håret og hovedbunden. Kombineret med den unikke Electron Acceptor Technology® og ultra-blinde formler vil Kitoko forvandle dit hår med virkelige uovertrufne resultater.

Kitoko - Betyder SMUK på det afrikanske sprog Lingala.

Alle varianterne er farvebevarende og beriget med mere end 90% naturlige ingredienser.

Indeholder ikke siliconer, parabener, voks, sulfater eller mineralske olier.

Aqua (Water), Camellia Sinensis Leaf Extract, Spathodea Campanulata Flower Extract, Aframomum Melegueta Seed Extract, Myristamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Panthenol, Sodium PCA, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Citronellol, Limonene, Linalool

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare