Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Klapp Cosmetics, Lille Ion Tørbørste

249,00 kr.
Varenummer: 1145
1
+
Tilføj til kurv
Anvendelse
Beskrivelse
Klapp Cosmetics

Klapp Cosmetics, Lille Ion Tørbørste anvendes på tør hud før et bad, da vandet så efter følgende vasker de døde hudceller af. Børsten skal ikke trykkes hårdt mod huden, men anvendes med blide strøg. Du vil føle en at huden arbejder ved at du mærker en kriblen i huden et par minutter efter behandlingen. Drik gerne 1-2 glas vand efterfølgende for at sætte gang i udrensningen der automatisk sker.

Når du anvender børsten i ansigtet er det vigtigt at du børster opad i bløde strøg, hvor på halsen og decolte børster du nedad.


I det børsten indeholder naturligt kobber skal den ikke rengøres på samme måde som du gør med en børste. Den skal blot bankes let på oversiden men den vender med hårene ned. På denne måde falder de døde hudceller ud af børsten. Anvend aldrig vand eller sæbe på din børste. 

Klapp Cosmetics, Lille Ion Tørbørste er perfekt at bruge i ansigtet eller andre steder på kroppen, hvor den store børste ikke kan komme til. Klapp Cosmetics, Lille Ion Tørbørste fjerner de døde hudceller, har en immun forstærkende effekt og giver en afslappende massage på huden. De øger blodcirkulationen og aktiverer lymfesystemet. Du får en blød og dejlig hud efter en tur med tørbørsten. 
Klapp Cosmetics er ion tørbørster du bruger på kroppen og i ansigtet. De understøtter den fysiske og mentale velvære, mens de bruges med en energisk og vitaliserende massage. Klapp Cosmetics arbejder med at fjerne de negative energi ioner og lade dem til positive energier, som er gode for krop og sjæl.

Klapp Cosmetics ion tørbørster er effektive. De fjerner de døde hudceller, har en immun forstærkende effekt og giver en afslappende massage på huden. De øger blodcirkulationen og aktiverer lymfesystemet. Du får en blød og dejlig hud efter en tur med tørbørsten. Klapp Cosmetics ion tørbørster er lavet af bøgetræ og børstehårene er kobbertråde der er beklædt med sorte hestehår udenom. Det er vigtigt du ikke har allergi over for de 3 ting, hvis du bruger tør børsterne.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare