Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Marc Inbane, Natural Tanning Mousse, 150 ml.

379,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Marc Inbane

Marc Inbane, Natural Tanning Mousse er en intens fugtgivende mousse, som giver dig en flot solgylden hud i op til 9 dage. Den stimulerer kollagen produktionen og giver en dybtvirkende pleje om en tredie generation af hyaluronsyre SLMW. Din hud bliver dejlig blød og farven udvikler sig efter din hudtone for et naturligt sundt udseende og smuk glød.

Marc Inbane, Natural Tanning Mousse er nem at påføre med en handske og den er fri for orange farveudvikling. Den fordeles nemt uden den efterlader plamager og striber. Formlen er let og klistrer ikke. Den tørrer ind i huden hurtigt og efterlader din hud godt fugtet.

Marc Inbane, Natural Tanning Mousse kan anvendes af alle. Den er velegnet til alle hudtyper og hudtoner og så har den en neutral og behagelig duft. Du får op til 40 påføringer i ansigtet, hals og decolleté eller 8 gange til hele kroppen.

Når du anvender Natural Tanning Mousse skal du bruge en handske og du kan med fordel anvende MARC INBANE Glove. Påfør med bløde og glatte bevægelser for at få et perfekt resultat og lad den tørre i 10-15 minutter. Efter 3 timer må du igen tage brusebad og træne.

Aqua, Dihydroxyacetone, Caramel, Erythrulose, Arlasolve, Trideceth-9, PEG-5 Ethylhexanoate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, PEG-33, Parfum, PEG-8 Dimethicone, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, PEG-14, Geraniol, Dehydroacetic Acid, CI 16035.

Marc Inbane en en fantastisk serie high-end selvbruner serie. Den kan anvendes af begge køn og giver en flot naturlig glød året rundt. Produkterne er nemme at påføre og igennem det unikke 4-dobbelte tanning teknologi og eksklusive ingredienser, beskyttes og bevares din glød længere.Farven ligger sig  

I Marc Inbane produkterne finder du kun 100 % veganske og naturlige ingredienser. De er fri for parfume, parabener og silikone. Derudover er serien dermatologisk godkendt.

Du får ikke et orange skær, da der ikke er tilsat carroten.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med