Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Maskafé, Bio-Cellulose Sheet Mask, Nourishing

49,00 kr.
39,20 kr.
Varenummer: 5202
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Maskafé
Anvendelse
Ingredienser

Maskafé, Bio-Cellulose Sheet Mask er en lækker maske der arbejder med din hud. Den giver nærer huden og regenerere beskadiget og træt hud, så den igen får mere vitalitet og glød. Den har en beroligende effekt på huden og beskytter mod frie radikaler.

Maskafé, Bio-Cellulose Sheet Mask indeholder blandt andet Rosa Damascena Flower Water, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ceramide NP og Palmitoyl Tripeptide-5. Disse ingredienser hjælper den tørre og skadede hud med at blive regenereret og næret i dybden. Den har en beroligende effekt og har anti-inflammatoriske egenskaber. Hudens barriere styrkes, så skader minimeres.

Maskafé, Bio-Cellulose Sheet Mask pakken indeholder 1 maske. Den kan anvendes af alle hudtyper.

Maskafé maskerne som er lavet af Bio-Cellulose har opnået en verdenspatent pga. maskerne er fremstillet af 100% kokosvand, som er kombineret med kaffefrø olie. Fremstillingsprocessen er tredimensionel, hvilket gør at maskerne kan indeholde 200 gange mere fugtighed og de er det der gør dem helt unikke.

Det bløde fleksible materiale føles så lækkert på huden og den slutter perfekt til huden, så du kan have den på mens du støvsuger, læser en bog eller laver puslespil med ungerne.

Masken indeholder ikke

  • Tilsætningsstoffer
  • Alkohol
  • Konserveringsmidler. 

Når du anvender Maskafé, Bio-Cellulose Sheet Mask skal du først rense din hud ren. Inden du åbner pakken med masken vasker du dine hænder godt og så ligges den blot på ansigtet. Lad den gerne sidde på huden 20-30 minutter og lad serummet i masken trænge helt ind i huden, inden du påfører din creme og serum.

Er der ekstra serum i pakken, når masken er lagt på kan du med fordel smøre det på hals og decolté eller på de tørre albuer.

Masken må bruges efter behov.

Masken er 100% bionedbrydelig og komposterbar. 

Opbevares utilgængeligt for små børn. 

Maskerne fra Maskafé er patenterede. 

AQUA, GLYCERIN, ACETYL TETRAPEPTIDE-5, ALLANTOIN, ALOE BARBADENSIS LEAF POWDER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CERAMIDE NP, CHOLESTEROL, CITRIC ACID, COFFEA ARABICA SEED EXTRACT, DEHYDROXANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCERYL GLUCOSIDE, HEXANEDIOL, HEXAPEPTIDE-3, HYDROGENATED LECITHIN, MALTODEXTRIN, PALMITOYL PENTAPEPTIDE-4, PALMITOYL TRIPEPTIDE-5, PARFUM, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, POLYGLYCERYL-4 LAURATE, PROPYLENE GLYCOL, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, SODIUM HYALURONATE, SODIUM PHYTATE, TOCOPHERYL ACETATE, TREHALOSE, ZEOLITE, PHENOXYETHANOL

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare