Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mii Cosmetics, Couture Eye Colour Compact, 4 farver, Limited Edition*

325,00 kr.
Varenummer: 1869
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mii Cosmetics

Mii Cosmetics, Couture Eye Colour Compact er sammensat af 4 smukke farver der matcher hinanden perfekt. De giver en super flot kombination, når du ligger din øjenskygge på. Mii Cosmetics, Couture Eye Colour Compact pressede øjenskygger er lavet af tæt pigmentering i en dejlig blød formel af mineraler der gør at farverne bliver tætte og nemme at arbejde med. Farverne er dejlig nemme at blende sammen, så de fremhæver nøjagtig hvad de skal. Disse farver holder og giver en smuk farve.

Mii Cosmetics, Couture Eye Colour Compact er i LIMITED EDITION, så er du vild med disse 4 farver, så skal du ikke vente for længe. Palletten består af

TYL som er beige / lys og perfekt til at lysne og åbne øjet op med.

Brocade er metallisk guld og super smuk.

Georgette er rosenguld med lidt shimmer i.

Organza er stenglimmer og WOW en effekt den har når den kommer på.

Vegansk og ikke testet på dyr.

Mii Cosmetics, Couture Eye Colour Compact kan bruges til hverdag og fest. Brug en eyeprimer der forlænger holdbarheden og gør farven mere intens. Brug den lyse farve inde i øjenkrogen og den mørke farve i den ydre del af øjenlåget. Blend dem flot sammen og få bløde overgange.

talc, mica, dimethicone, octyldodecyl stearoyl stearate, nylon-12, zinc stearate, c26-28 alkyl dimethicone, calcium aluminum borosilicate, potassium sorbate, silica, chlorphenesin, aluminum starch octenylsuccinate, zea mays starch, tetrasodium edta, isononyl isononanoate, octyldodecanol, pca dimethicone, cetearyl ethylhexanoate, trimethylsiloxysilicate, tin oxide. may contain (+/-) ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499, ci 75470, ci 77007, ci 77510, ci 77742, ci 77288, ci 77289, ci 19140, ci 42090

Mii Cosmetics er et makeup brand fra England, som startede op i 2011. Siden da er det gået hurtigt og de er nu også kommet til Danmark, som har taget deres makeup ind med storm. Mii Cosmetics mission er, at skabe et overkommeligt makeup sortiment, som de fleste har råd til, men som stadig har en god kvalitet. Med hudvenlige formler og en 100% ren linje med mineralske produkter, leverer Mii Cosmetics en smuk, funktionel og ambitiøs makeuplinje. Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Alle produkterne er veganske og de er ikke testede på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare