Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mii Cosmetics, Double Delight Blush & Bronze, Limited Edition*

319,00 kr.
Varenummer: 1888
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mii Cosmetics

Mii Cosmetics, Double Delight Blush & Bronze fremhæver dine kindben med masser af glød og gnist. Du får 2 super flotte nuancer, som giver en flot glød. Bronzeren bruges ved contouring, på kinder og i panden. Blush'en kan du bruge på kinderne, men også på øjenlågene. Super flotte nuancer der passer perfekt sammen og giver glød og kant til dit ansigt. Mii Cosmetics, Double Delight Blush & Bronze absorberer overskydende fedt i huden uden at udtørre huden og den kan anvendes af alle hudtyper. 

Mii Cosmetics, Double Delight Blush & Bronze tilføjer varme og udstråling til dit ansigt og den passer til alle hudfarver.

Vegansk og ikke testet på dyr.

Mii Cosmetics, Double Delight Blush & Bronze påføres med din Blush Brush eller Contour Brush. Du kan bruge den på kinderne, kæberne, i panden og så videre. Kun fantasien sætter grænser. 

talc, mica, dimethicone, synthetic fluorphlogopite, nylon-12, silica, magnesium myristate, dehydroacetic acid, potassium sorbate, lauroyl lysine, tin oxide, aluminum calcium sodium silicate. may contains (+/-) citt891, ci77491, ci77492, ci77499, ci75470, ci15850.

Mii Cosmetics er et makeup brand fra England, som startede op i 2011. Siden da er det gået hurtigt og de er nu også kommet til Danmark, som har taget deres makeup ind med storm. Mii Cosmetics mission er, at skabe et overkommeligt makeup sortiment, som de fleste har råd til, men som stadig har en god kvalitet. Med hudvenlige formler og en 100% ren linje med mineralske produkter, leverer Mii Cosmetics en smuk, funktionel og ambitiøs makeuplinje. Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Alle produkterne er veganske og de er ikke testede på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare