❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

Mii Cosmetics, Dramatic Duo, Black/black

239,00 kr.
Fuldend looket med denne
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Mii Cosmetics

Mii Cosmetics, Dramatic Duo er en skøn lille æske der indeholder de to største bestsellers fra Mii Cosmetics. Du får en Feature Length Lash Lover Mascara og en Skyliner Eyeliner. De har tilsammen en værdi for 430 kr. Så ved at købe sættet får du eyelineren "gratis" med.

Så er det en leg at få fremhævet de smukke øjne og skabe lidt ekstra drama.

Mii Cosmetics, Feature Length Lash Lover Mascara er klart en BESTSELLER i shoppen. Den giver dine vipper de bedste forudsætninger for at træde frem og blive fyldigere, længere og virkelig flotte. Mii Cosmetics, Feature Length Lash Lover Mascara er beriget med Aloe Vera og Kokosolie, som plejer dine vippehår. Formelen er fleksibel og smitter ikke af på hude, når den er tør. Den holder virkelig godt hele dagen.

Mii Cosmetics, Feature Length Lash Lover Mascara sætter prikken over i'et med lange flotte vipper! Selv de mest sensitive øjne kan tåle denne mascara. Farven er dyb sort.

Mii Cosmetics, Skyliner eye pencil er en eyeliner med tæt pigmentering. Den er beriget med vulkansk pimpsten, som gør at den glider let over huden og derfor er nem at  tone ud. Den holder hele dagen og giver en flot farve. Mii Cosmetics, Skyliner eye pencil har en smart blyantspidser siddende i bunden, så den altid er klar til brug og stiften knækker ikke i den.

Parabenefri og ikke testet på dyr.

Mii Cosmetics, Feature Length Lash Lover Mascara kan anvendes med et lag og ønsker du mere dramatisk look påfører du blot et ekstra lag. Påfør den fra bunden af hårene og træk ud af. 

Mii Cosmetics, Skyliner eye pencil kan bruges hele vejen rundt om øjet og den er perfekt til at tone. Du kan lave masser af drama, men også en flot naturlig makeup med den.

Mii Cosmetics er et makeup brand fra England, som startede op i 2011. Siden da er det gået hurtigt og de er nu også kommet til Danmark, som har taget deres makeup ind med storm. Mii Cosmetics mission er, at skabe et overkommeligt makeup sortiment, som de fleste har råd til, men som stadig har en god kvalitet. Med hudvenlige formler og en 100% ren linje med mineralske produkter, leverer Mii Cosmetics en smuk, funktionel og ambitiøs makeuplinje. Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Alle produkterne er veganske og de er ikke testede på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare