Mii Cosmetics, Smoothing Face Prep, Silk 01, 30 ml.

295,00 kr.
Varenummer: 1711
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mii Cosmetics

Mii Cosmetics, Smoothing Face Prep er en let silkelignende serum, som "fylder" huden ud, hvis der er fine linjer og dybe porer. Den hjælper med at få din makeup til at holde længere og din base bliver mere ensartet. Mii Cosmetics, Smoothing Face Prep er matterende på huden, når den smøres på og beroliger rødmen og følsom hud. Den er også super god på den fedtede hud pga. den matterer.

Mii Cosmetics, Smoothing Face Prep indeholder blandt andet plejende og nærende sacha Inihi Kerneolie, lavendelolie, som beroliger huden og matrixyl 3000 peptider, som stimulerer hudens kollagen.

Mii Cosmetics, Smoothing Face Prep anvendes i ansigtet. Påfør et par pump på håndryggen og arbejd den ind i huden i T-zonen, omkring øjnene og hvor du ellers ønsker en mere jævn hud. Den kan anvendes dagligt.

cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, dimethicone crosspolymer, dimethicone/ vinyl dimethicone crosspolymer, glycerin, dimethiconol, water (aqua), butylene glycol, lavandula angustifolia oil, carbomer, linalool*, polysorbate 20, limonene*, palmitoyl oligiopeptide, palmitoyl tetrapeptide-7. *from natural essential oils.

Mii Cosmetics er et makeup brand fra England, som startede op i 2011. Siden da er det gået hurtigt og de er nu også kommet til Danmark, som har taget deres makeup ind med storm. Mii Cosmetics mission er, at skabe et overkommeligt makeup sortiment, som de fleste har råd til, men som stadig har en god kvalitet. Med hudvenlige formler og en 100% ren linje med mineralske produkter, leverer Mii Cosmetics en smuk, funktionel og ambitiøs makeuplinje. Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Alle produkterne er veganske og de er ikke testede på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare