Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mii Cosmetics, Tantaleyes Gift set

329,00 kr.
230,30 kr.
Måske mangler du denne?
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Mii Cosmetics

Mii Cosmetics har lavet dette unikke sæt så du kan få flotte øjne. Æsken er perfekt til julegave, adventsgave eller blot til selvforkælelse.

Sættet indeholder:

SuperBoost Lash Lover Mascara

High Precision Liquid Liner

Ved at købe sættet sparer du 149 kr.

SuperBoost Lash Lover Mascara er en helt ny formel fra Mii og den har til formål at give dig smukke, lange og fyldige vipper. Den er innovativ med 2 i 1, hvor den fungerer, som både en beskyttende primer og sort intens mascara. Naturlige fibre i selve formlen (Består af cellulose og appelsin) glider mascara børsten ubesværet på hvert hårstrå og tilfører den længde og volume.

Mii Cosmetics, SuperBoost Lash Lover Mascara indeholder blandt andet nærende olier, blødgørende panthenol og aktive peptider, som plejer hver enkelt vippehår. Takket være den super effektive ingrediens WIDELASH kan vipperne blive stærkere og mere modstandsdygtige mod at knække. De bliver synligt længere og fyldigere efter kun 2 uger, hvis du bruger den hver dag. WIDELASH er et kendt patenteret kompleks, som bruges i mange vippeserummer. Den består af 3 peptider, pantenol og biotin.

Mii Cosmetics, SuperBoost Lash Lover Mascara er godkendt af øjenlæger og velegnet til kontaktlinsebrugere og sensitive øjne. Farven er dyb sort.

High Precision Liquid Liner er en intens sort tæt pigmenteret flydende eyeliner med ultra-fin pensel der gør påføring nem og præcis. Både til en enkel vippefortætning ved at lægge den helt tyndt langs vippekanten eller til et mere dramatisk "winged liner" look.

Parabene fri og ikke testet på dyr.

Mii Cosmetics er et makeup brand fra England, som startede op i 2011. Siden da er det gået hurtigt og de er nu også kommet til Danmark, som har taget deres makeup ind med storm. Mii Cosmetics mission er, at skabe et overkommeligt makeup sortiment, som de fleste har råd til, men som stadig har en god kvalitet. Med hudvenlige formler og en 100% ren linje med mineralske produkter, leverer Mii Cosmetics en smuk, funktionel og ambitiøs makeuplinje. Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Alle produkterne er veganske og de er ikke testede på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare