Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mii Cosmetics, Waterproof Lash Lover Mascara, Sort

209,00 kr.
Varenummer: 1793
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mii Cosmetics

Mii Cosmetics, Waterproof Lash Lover Mascara er en vandfast mascara der holder hele dagen. Den indeholder bivoks og carnaubavoks, som plejer dine vipper, så de ikke udtørrer. Mii Cosmetics, Waterproof Lash Lover Mascara giver flotte lange og tætte vipper med masser af volumen.

Mii Cosmetics, Waterproof Lash Lover Mascara er dyb sort.

Parabenefri og ikke testet på dyr.

Varenummer: WP01

Mii Cosmetics, Waterproof Lash Lover Mascara kan anvendes med et lag og ønsker du mere dramatisk look påfører du blot et ekstra lag. Påfør den fra bunden af hårene og træk ud af. 

isododecane, aqua, cera alba (beeswax), vp/eicosene copolymer, ci 77499, cyclopentasiloxane, disteardimonium hectorite, nylon-12, trimethylsiloxysilicate, alcohol denat., peg-30, dipolyhydroxystearate, pentaerythrityl hydrogenated rosinate, polyvinyl alcohol, phenoxyethanol, copernicia cerifera (carnauba) wax, triethanolamine, ethylhexylglycerin. may contain (+/-) ci 77499, ci 77491, ci 77492, ci 77891, ci 77288, ci 77289, ci 75470, ci 77742.

Mii Cosmetics er et makeup brand fra England, som startede op i 2011. Siden da er det gået hurtigt og de er nu også kommet til Danmark, som har taget deres makeup ind med storm. Mii Cosmetics mission er, at skabe et overkommeligt makeup sortiment, som de fleste har råd til, men som stadig har en god kvalitet. Med hudvenlige formler og en 100% ren linje med mineralske produkter, leverer Mii Cosmetics en smuk, funktionel og ambitiøs makeuplinje. Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Alle produkterne er veganske og de er ikke testede på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare