Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mii Cosmetics, Shimmer Sparkle Mineral Dust - Halo 03

295,00 kr.
Varenummer: 1713
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mii Cosmetics

Mii Cosmetics, Shimmer Sparkle Mineral dust giver dit ansigt masser af glød og gnist. Denne 100% mineralske shimmer er super smart. Den har en børste indbygget, så du altid lige kan shine den op, mens du er på farten. Mii Cosmetics, Shimmer Sparkle Mineral dust ligger sig flot på din hud og kan bruges både på kinder, i øjenkrogen og under brynene. Du skal ikke lade dig bremse - Giv fantasien frit løb.

Mii Cosmetics, Shimmer Sparkle Mineral dust er lavet i 3 smukke farver.

Vegansk og ikke testet på dyr.

Indeholder 4 gram.

Varenummer: SAS2

Mii Cosmetics, Shimmer Sparkle Mineral dust påføres med den indbyggede makeup pensel. Brug den på kinder, decolté i øjenkrogen. Du kan også blande den i din bodylotion for at give huden en flot glød.

mica, calcium sodium borosilicate, tin oxide- may contain: ci 77891, ci 77491

Mii Cosmetics er et makeup brand fra England, som startede op i 2011. Siden da er det gået hurtigt og de er nu også kommet til Danmark, som har taget deres makeup ind med storm. Mii Cosmetics mission er, at skabe et overkommeligt makeup sortiment, som de fleste har råd til, men som stadig har en god kvalitet. Med hudvenlige formler og en 100% ren linje med mineralske produkter, leverer Mii Cosmetics en smuk, funktionel og ambitiøs makeuplinje. Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Alle produkterne er veganske og de er ikke testede på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare