Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mii Cosmetics, Designer Brow Duo - Medium

309,00 kr.
Varenummer: 1857
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mii Cosmetics

Mii Cosmetics, Designer Brow Duo er en pakke sammensat til at du nemt kan lave perfekte bryn.

Mii Cosmetics, Designer Brow Duo indeholder en Mii Cosmetics, Artistic Brow Creator der giver dine bryn en perfekt form, god volumen og flot bund farve. Den har en cremet konsistens der gør den nem, at arbejde med og som gør den ikke drysser eller tværer ud. Den indeholder også en Brow Master Brush - Er den bryn pensel der giver et perfekt resultat hver gang. Med spiralbørsten i den ene ende kan du få styr på hårene og med den anden ende kan du style og farve dine bryn.

Vegansk, parabene fri og ikke testet på dyr.

Varenummer: BDBM

Mii Cosmetics, Artistic Brow Creator påføres med din bryn pensel i den ønskede facon. Brug evt. en bryn børste til at fade farven mere ud.

isododecane, dimethicone, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, polyethylene, silica, trimethylsiloxysilicate, ozokerite, lecithin, nylon-12, phytosteryl/ isostearyl/cetyl/stearyl/behenyl dimer dilinoleate, silica dimethyl silylate, vp/eicosene copolymer, tocopheryl acetate, tocopheryol, ascorbyl palmitate, phenoxyethanol, iron oxides, mica, ci 77891, ci 77492, ci 77491

Mii Cosmetics er et makeup brand fra England, som startede op i 2011. Siden da er det gået hurtigt og de er nu også kommet til Danmark, som har taget deres makeup ind med storm. Mii Cosmetics mission er, at skabe et overkommeligt makeup sortiment, som de fleste har råd til, men som stadig har en god kvalitet. Med hudvenlige formler og en 100% ren linje med mineralske produkter, leverer Mii Cosmetics en smuk, funktionel og ambitiøs makeuplinje. Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Alle produkterne er veganske og de er ikke testede på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare