Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mii Cosmetics, Sculpting Brow Builder, Fv. Remarkably Fair

225,00 kr.
180,00 kr.
Varenummer: 1795
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mii Cosmetics

Mii Cosmetics, Sculpting Brow Builder hjælper nemt dine bryn i en perfekt form med den indbyggede spiralbørste. Mii Cosmetics, Sculpting Brow Builder giver dine bryn en perfekt form, volumen og farve. Den styler brynene, mens den farver dem og den holder hårene på plads hele dagen ved hjælp af små fibre der skaber en let volumen.

Mii Cosmetics, Sculpting Brow Builder er lavet i 3 nuancer, så du nemt finder den der passer perfekt til dig.

Vegansk, parabenefri og ikke testet på dyr.

Varenummer: BSBF

Mii Cosmetics, Sculpting Brow Builder påføres med den indbyggede spiralbørste. Dine bryn formes og sætter sig, så de bliver hele dagen.

aqua (water), glyceryl stearate, pvp, glycerin, peg-100 stearate, polyacrylamide, phenoxyethanol, c13-14 isoparaffin, mica, sodium dehydroacetate, laureth-7, disodium edta, ethylhexylglycerin, nylon-6, silica. may contain: ci 77499, ci 77891, ci 77492, ci 77491, ci 77266.

Mii Cosmetics er et makeup brand fra England, som startede op i 2011. Siden da er det gået hurtigt og de er nu også kommet til Danmark, som har taget deres makeup ind med storm. Mii Cosmetics mission er, at skabe et overkommeligt makeup sortiment, som de fleste har råd til, men som stadig har en god kvalitet. Med hudvenlige formler og en 100% ren linje med mineralske produkter, leverer Mii Cosmetics en smuk, funktionel og ambitiøs makeuplinje. Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Alle produkterne er veganske og de er ikke testede på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare