Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Se vores januar udsalg her >> Klik her

Mii Cosmetics, Skin Loving BB Cream SPF15, Radiantly Dark 03

349,00 kr.
Varenummer: 1783
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mii Cosmetics

Mii Cosmetics, Skin Loving BB Cream er en 3 i 1 BB cream, som både fungerer som fugtighedscreme, primer og foundation. Den hjælper med, at gøre huden mere ensartet, mens elasticiteten øges i huden. Det hjælper med at fine linjer reduceres. Huden fugtes og rødmen reduceres. Skin Lovinf BB Cream er meget fugtgivend og nærende til huden og du får en let til medium dækning.

Mii Cosmetics, Skin Loving BB Cream indeholder blandt andet:

  • Ayurvedisk urt Swertia Chirata - Som hjælper med at give en mere ensartet hudtone og mindske pigmentfrandringer.
  • Bakuchiol - Er et retinol-alternativ til sensitiv hud, som hjælper med at øge elasticiteten og booste kollagenen.
  • SPF 15 - Som beskytter din hud. 

Vegansk og ikke testet på dyr.

Indeholder 30 ml.

Mii Cosmetics, Skin Loving BB Cream påføres i små mængder på næse, kindben, pande og kæbe. Brug din concealer børste til at fordele den med i et jævnt lag. Byg den gerne op i lag, så den ikke ser malet ud.

aqua, cyclopentasiloxane, butylene glycol dicaprylate/dicaprate, ethylhexyl methoxycinnimate, titanium dioxide, dimethicone, cyclohexasiloxane, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, butylene glycol, glycerine, talc, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, disteardimonium hectorite, polyglyceryl-4 isostearate, sodium chloride, phenoxyethanol, triethoxycaprylylsilane, potassium sorbate, sodium dehydroacetate, trihydroxystearin, portulaca oleracea extract, aluminium hydroxide, glycine soja extract, pentaerythrityl tetra-di-t-butly hydroxyhydrocinnimate. may contain (+/-) ci77891, ci77492, ci77491, ci77499.

Mii Cosmetics er et makeup brand fra England, som startede op i 2011. Siden da er det gået hurtigt og de er nu også kommet til Danmark, som har taget deres makeup ind med storm. Mii Cosmetics mission er, at skabe et overkommeligt makeup sortiment, som de fleste har råd til, men som stadig har en god kvalitet. Med hudvenlige formler og en 100% ren linje med mineralske produkter, leverer Mii Cosmetics en smuk, funktionel og ambitiøs makeuplinje. Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Alle produkterne er veganske og de er ikke testede på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare