Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mii Cosmetics, Mystic Deep Highliner, Black - Black /gold

199,00 kr.
Varenummer: 1791
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mii Cosmetics

Mii Cosmetics, Mystic Deep Highliner tilføjer lidt mere fest til din dag. Skal du i byen eller på anden vis ønsker at tilsætte lidt mere kant til din makeup, så er denne smart vandfaste eyeliner med blå glimmer i sagen. Mii Cosmetics, Mystic Deep Highliner er en blød sort gel der indeholder glimmer og den vil smukt fremhæve dine øjne. Den holder sagtens op til 12 timer hver gang og tørre på et par sekunder. I enden er der en smart indbygget blyantspidser der sørger for den altid er klar til at give dig lidt mere fest.

Mii Cosmetics, Mystic Deep Highliner er i 2 farver. Denne er dyb sort med guld glimmer i.

Vegansk og ikke testet på dyr.

Varenummer: HL02

Mii Cosmetics, Mystic Deep Highliner kan bruges hele vejen rundt om øjet og den er perfekt til at tone. Du kan lave masser af drama, men også en flot hverdags makeup med den.

dimethicone, polyethylene, calcium aluminum borosilicate, trimethylsiloxysilicate, synthetic wax, squalane, polybutene, silica, disteardimonium hectorite, propylene carbonate, tin oxide, lecithin, tocopherol, ascorbyl palmitate, citric acid, ci 77499, ci 77891.

Mii Cosmetics er et makeup brand fra England, som startede op i 2011. Siden da er det gået hurtigt og de er nu også kommet til Danmark, som har taget deres makeup ind med storm. Mii Cosmetics mission er, at skabe et overkommeligt makeup sortiment, som de fleste har råd til, men som stadig har en god kvalitet. Med hudvenlige formler og en 100% ren linje med mineralske produkter, leverer Mii Cosmetics en smuk, funktionel og ambitiøs makeuplinje. Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Alle produkterne er veganske og de er ikke testede på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare