Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mii Cosmetics, Light Loving Intensity - Femme fatale

229,00 kr.
68,70 kr.
Varenummer: 1799
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mii Cosmetics

Mii Cosmetics, Light Loving Intensity er en highlighter der giver din hud en fantastisk glød. Den øger din huds udstråling og forbedrer din naturlige hudfarve. Mii Cosmetics, Light Loving Intensity er beriget med goji tranebær, som indeholder antioxidanter der hjælper med at holde huden smidig, blød og hydreret. 

Mii Cosmetics, Light Loving Intensity er lavet i 2 smukke nuancer. 

Vegansk og ikke testet på dyr.

Indeholder 15 ml.

Varenummer: LLI01

Mii Cosmetics, Light Loving Intensity kan påføres med fingrene eller din concealer børste. Du kan med fordel blande den med din foundation.

aqua (water), mica, glycerin, ethylhexyl palmitate, pvp, sorbitan stearate, argania spinosa kernel oil, phenoxyethanol, polyacrylamide

Mii Cosmetics er et makeup brand fra England, som startede op i 2011. Siden da er det gået hurtigt og de er nu også kommet til Danmark, som har taget deres makeup ind med storm. Mii Cosmetics mission er, at skabe et overkommeligt makeup sortiment, som de fleste har råd til, men som stadig har en god kvalitet. Med hudvenlige formler og en 100% ren linje med mineralske produkter, leverer Mii Cosmetics en smuk, funktionel og ambitiøs makeuplinje. Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Alle produkterne er veganske og de er ikke testede på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare