Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mii Cosmetics, Artistic Brow Creator - Fair

285,00 kr.
Varenummer: 1851
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mii Cosmetics

Mii Cosmetics, Artistic Brow Creator giver dine bryn en perfekt form, god volumen og flot bund farve. Den har en cremet konsistens der gør den nem, at arbejde med og som gør den ikke drysser eller tværer ud. Du får en brynfarve, som giver en god bund i dine bryn, men den er også god til blot at lave skygger eller farve hvor der ikke er så mange hår. Den er rig pigmenteret og langtidsholdbar, så dine bryn står skarpt hele dagen.

Mii Cosmetics, Artistic Brow Creator fåes i 3 forskellige farver.

Vegansk, parabenefri og ikke testet på dyr.

Mii Cosmetics, Artistic Brow Creator påføres med din bryn pensel i den ønskede facon. Brug evt. en bryn børste til at fade farven mere ud.

isododecane, dimethicone, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, polyethylene, silica, trimethylsiloxysilicate, ozokerite, lecithin, nylon-12, phytosteryl/ isostearyl/cetyl/stearyl/behenyl dimer dilinoleate, silica dimethyl silylate, vp/eicosene copolymer, tocopheryl acetate, tocopheryol, ascorbyl palmitate, phenoxyethanol, iron oxides, mica, ci 77891, ci 77492, ci 77491

Mii Cosmetics er et makeup brand fra England, som startede op i 2011. Siden da er det gået hurtigt og de er nu også kommet til Danmark, som har taget deres makeup ind med storm. Mii Cosmetics mission er, at skabe et overkommeligt makeup sortiment, som de fleste har råd til, men som stadig har en god kvalitet. Med hudvenlige formler og en 100% ren linje med mineralske produkter, leverer Mii Cosmetics en smuk, funktionel og ambitiøs makeuplinje. Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Alle produkterne er veganske og de er ikke testede på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare