Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mii Cosmetics, Statement Brow Kit - Medium*

285,00 kr.
85,50 kr.
Varenummer: 1861
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mii Cosmetics

Mii Cosmetics, Statement Brow Kit er et super smart bryn kit der hjælper dig med, at få flotte skarpe bryn. Sættet indeholder en langtidsholdbar og vandafvisende brynpudder, som påføres med en smart applikator. Den er super nem at anvende og du får garanti for flotte bryn. Mii Cosmetics, Statement Brow Kit indeholder en vandfast brynpudder og applikator, samt 5 skabeloner, der hjælper dig med at farve dine bryn i den ønskede facon. Det er super nemt at bruge.

Mii Cosmetics, Statement Brow Kit er lavet i 4 farve nuancer.

Vegansk, parabene fri og ikke testet på dyr.

Mii Cosmetics, Statement Brow Kit anvendes ved at du kigger lige ind i spejlet. Her tager du den ønskede form skabelon op og sætter på det ønskede område. Du tager så din pen med bryn farven og dupper det ind i brynet. Husk at tørre din skabelon af inden du flytter den til det andet bryn.

cyclopentasiloxane, ci 77891, ci 77019, cera alba, ci 77492, stearyl heptanoate, calcium sulfate, ci 77499, ci 77491, behenyl alcohol, stearyl caprylate, dimethicone, silica, tocopheryl acetate, methylparaben, propylparaben, copernicia cerifera cera, nylon-6.

Mii Cosmetics er et makeup brand fra England, som startede op i 2011. Siden da er det gået hurtigt og de er nu også kommet til Danmark, som har taget deres makeup ind med storm. Mii Cosmetics mission er, at skabe et overkommeligt makeup sortiment, som de fleste har råd til, men som stadig har en god kvalitet. Med hudvenlige formler og en 100% ren linje med mineralske produkter, leverer Mii Cosmetics en smuk, funktionel og ambitiøs makeuplinje. Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Alle produkterne er veganske og de er ikke testede på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare