Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mii Cosmetics, Eye Loving BB Cream, Gentle Dark 03*

269,00 kr.
80,70 kr.
Varenummer: 1781
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mii Cosmetics

Mii Cosmetics, Eye Loving BB Cream er en blid og dybt fugtende øjencreme, som du bruger på den sarte og tynde hud omkring øjnene. Den hjælper med at revitalisere huden, mens den reparerer og opstrammer huden. Poserne under øjene reduceres og hvis huden under øjnene er mørk indeholder den lysreflekterende partikler, som skjuler småfejl og lysner de mørke rander. Huden fugtes og får masser af udstråling, så nu er det slut med at se træt ud.

Mii Cosmetics, Eye Loving BB Cream indeholder blandt andet:

  • Hindbærstamceller - som hjælper med at genoprette huden.
  • Hyaluronsyre - som fylder de fine linjer og rynker ud.
  • Peptider - som reducerer hævelser omkring øjene og især de trælse tunge poser under øjnene.
  • SPF 15 - som beskytter den sarte hud.

Mii Cosmetics, Eye Loving BB Cream kommer i 3 toner og denne er den mørkeste.

Vegansk og ikke testet på dyr.

Indeholder 10 ml.

Varenummer: BBE03

Mii Cosmetics, Eye Loving BB Cream smøres på huden i et tyndt lag med fingrene eller med en concealer makeup pensel. Byg den op i tynde lag, så den ikke ser malet ud.

aqua, disiloxane, myristyl trisiloxane, dimethicone, ethylhexyl methoxycinnimate, talc, glycerin, titanium dioxide, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, zinc stearate, boron nitride, polymethylsilsesquioxane, sodium chloride, polysilicone-11, phenoxyethanol, polyglyceryl-3 diisostearate, disodium edta, triethoxycaprylylsilane, potassium sorbate, sodium dehydroacetate, hesperidin methyl chalcone, ethylhexyl stearate, steareth-20, silica, polyglyceryl-4 diisostearate/polyhydroxystearate/sebacate, sodium hyaluronate crosspolymer, sodium isostearate, sodium citrate, chlorhexidine, digluconate, dipeptide-2, rubus idaeus leaf cell culture, citric acid, palmitoyl tetrapeptide-7, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate. may contain (+/-) ci 77891, ci 77492, ci 77491, ci 77499.

Mii Cosmetics er et makeup brand fra England, som startede op i 2011. Siden da er det gået hurtigt og de er nu også kommet til Danmark, som har taget deres makeup ind med storm. Mii Cosmetics mission er, at skabe et overkommeligt makeup sortiment, som de fleste har råd til, men som stadig har en god kvalitet. Med hudvenlige formler og en 100% ren linje med mineralske produkter, leverer Mii Cosmetics en smuk, funktionel og ambitiøs makeuplinje. Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Alle produkterne er veganske og de er ikke testede på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare