Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Brush Cleanser, 116 ml.

249,00 kr.
224,10 kr.
Varenummer: 1568
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Brush Cleanser er lavet af rene og naturlige ingredienser, som er gode for din hud og helt uden hårde kemikalier. Den hjælper dig med at holde dine makeup pensler rene og vedligeholdte, så de holder mange år frem. 

Mineralogie, Brush Cleanser spray den direkte på børsten eller spraye den på et stykke kleenex, som du så kører penslen rundt i. 

Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Distillate, Polysorbate 80, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass) Oil, Benzoic Acid, Mentha Viridis (Spearmint) Oil, Mentha Arvensis (Cornmint) Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Flower Oil, Fragrance

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare