Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Cream Concealer Natural N1

189,00 kr.
170,10 kr.
Varenummer: 1538
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Cream Concealer Natural er dit hemmelige våben til at skjule småfejl i din hud, som urenheder, røde plamager, mørke rander under øjnene og meget andet. Mineralogie, Cream Concealer Natural har en ultimativ dække evne. Du bruger den direkte på din hud inden foundation og så er det vigtigt at bygge den op i tynde lag. Den er holdbar og nem at bruge.

Mineralogie, Cream Concealer Natural er i 6 nuancer, så du skal vælge den nuance der bedst passer til din hud. N2+N3+N4 er den bedst sælgende farver.

Indeholder 7 ml.

Mineralogie, Cream Concealer Natural anvendes ved at duppe den på huden, hvor du har noget der skal dæmpes.

Kan påføres af flere gange. N2+N3 er dem der passer bedst til den almindelige skandinaviske hud. 

Ricinus Communis (castor) Seed Oil, Vitis Vinifera (grape) Seed Oil, Titanium Dioxide (CI 77891), Cera Alba (beeswax), Lauryl Laurate, Butyrospermum Parkii (shea butter) Extract, Tocopheryl Acetate (vitamin e), Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Copernicia Cerifera (carnauba) Wax +/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare