Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Primer, Eye Shadow, Nude

169,00 kr.
152,10 kr.
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Primer Eye Shadow er en fløjsblød primer du anvender under din øjenskygge for, at forlænge holdbarheden og gøre farverne mere intense. Har du en tendens til at dine øjenlåg "sveder" og øjenskyggen altid klumper, vil denne primer hjælpe dig med at den bliver siddende længere. Den har en cremet knsistens og er meget drøj i brug.

Mineralogie, Primer Eye Shadow skal lægges på hele øjenlåget, i så tyndt et lag at den ikke kan ses. Ved at gøre dette holder den bedst og derved er den også meget drøj.

Brug evt. en concealer pensel. 

Ricinus Communis (ricinus) frøolie, Cera Alba (bivoks), Lauryl Laurate, Copernicia Cerifera (Carnauba) voks, Vitis Vinifera (drue) frøolie, Simmondsia Chinensis (Jojoba) frøolie, Butyrospermum Parkii (Shea) Acetat, sød mandelolie kan indeholde: Titaniumdioxid, Mangan Violet (CI 77742), Ultramarin Violet (CI 77007), Ultramarin Pink (CI 77007), Chromium Oxide Green (CI 77288), Red Jernoxid (CI 77491), Sort Jern Oxid (CI 77499), gul jernoxid (CI 77492), Ultramarin Pink (CI 77007)

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare