Mineralogie, Blush & Contour Hint Tint Stick, Fv. Passion

249,00 kr.
236,55 kr.
Varenummer: 1310
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Blush & Contour Hint Tint Stick giver et dejligt frist udseende på ingen tid. Denne skønne blush er så dejlig nem at arbejde med. Kør den blot henover dine kinder og med fingeren kører du den på plads. Mineralogie, Blush & Contour Hint Tint Stick er er multi funktions stick! Den kan give en smuk naturlig glød i kinderne, men den er også super flot på dine læber. Den er lavet af naturlige mineralske ingredienser og giver dig en smuk og blandbar farve. Det tager ingen tid at påføre den og så holder den hele dagen.

Mineralogie, Blush & Contour Hint Tint Stick er lavet i 3 smukke nuancer. Passion er en varm koral farve der har et hint af guld.

Glutenfri.

Mineralogie, Blush & Contour Hint Tint Stick køres direkte på kinderne og med din finger kan du hurtigt og nemt blande den ind i huden, så den ser helt naturlig ud. Du kan også med fordel bruge den på læberne.

Brassica Napus (Canola) Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, 12-Hydroxystearic Acid, Stearyl Behenate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Lauryl Laurate, Water, Radish Root Ferment Filtrate, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Polyglyceryl-3 Stearate.

May Contain: Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Carmine (CI 75470), Red Iron Oxide (CI 77491).

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare