Mineralogie, Blush Compact Pressed Soft Pink & Brown, Whimsey / Ginger

319,00 kr.
303,05 kr.
Varenummer: 1647
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Blush Compact Pressed Soft Pink & Brown er en smart 2 delt blush til dig der vil have et dejligt frisk udseende. De 2 farver supplerer hinanden perfekt og giver et super flot look. Mineralogie, Blush Compact Pressed Soft Pink & Brown er i 2 farver. Den lyse farve (Whimsey) er lys, lyserød nude. Den er også perfekt at bruge som highlighter ved øjne, pande og næse. Den mørke farve (Ginger) er en lækker varm koraltone, som giver liv til dine kinder og giver dig et naturligt friskt look.

Mineralogie, Blush Compact Pressed Soft Pink & Brown er lavet af pressede mineraler. Den leveres i en flot æske med spejl, så du kan sagtens have den med når du er på farten.

Indeholder 9 gram.

Mineralogie, Blush Compact Pressed Soft Pink & Brown bruges på kinder, kæber, øjenkrog, pande og under bryn. 

Den lyse farve kan du bruge direkte på kindbenet, mens du lægger den mørke lige under, så dit ansigt bliver smalnet.

Du kan med fordel påføre den med en Contour børste.

Mica, Zinc Stearate, Dimethylol Dimethyl Hydantoin, Aluminum Silicate, Caprylic/Capric Triglyceride, C12-C15 Alkyl Benzoate, Silicon Dioxide, Titanium Dioxide (CI 77891), Tin Oxide +/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Carmine

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare