Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Lipstick, Fv. Pink Lemonade

159,00 kr.
127,20 kr.
Varenummer: 1409


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Lipstick, Pink Lemonade indrammer og fremhæver dine læber, så de ser smukke ud. Denne læbestift er fuld af pigmenter og indeholder antioxidanter som E-Vitamin. I denne læbestift finder du plejende ingredienser som jojoba. Den har en lækker konsistens, som lægger sig perfekt på dine læber og sætter prikken over i´et i din makeup. Læbestiften har en smuk farve, som alle vil lægge mærke til og som fremhæver dine øvrige ansigtstræk på smukkeste vis. 
Mineralogie, Lipstick, Pink Lemonade nærer og blødgør dine læber så de ser sunde og velplejede ud. Du finder plejende ingredienser som Mandelolie, jojobafrøolie og kirsebærblomstekstrakt. Læbestiften har en lang holdbarhed og ser frisk og lækker ud i timevis. Ønsker du endnu større holdbarhed, kan du indramme læberne med en af Mineralogie`s Lip liners. 

Mineralogie, Lipstick, Pink Lemonade har en flot lys coral farve.
Glutenfri og vegansk.

Indeholder 5,2 ml.

Mineralogie, Lipstick påføres direkte på læberne. Kys et stykke papir og påfør igen. 

Du kan få den til at holde bedre ved først at tegne læberne op med en lipliner. Har du små læber kan du tegne lige uden for kanten, så syner de større. Til sidst er det en god ide at duppe foundation på læberne.

Ricinus Communis (Castor) Oil, Triisostearoyl Polyglycerol-3 Dimer Dilinoleate, C12-15 Alkyl Benzoate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Jojoba Esters, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Shea Butter (Butyrospermum Parkii), Isopropyl Jojobate, Jojoba Alcohol, Tocopherol (Vitamin E), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Glycerin, Raphanus Sativus (Radish) Extract, Lonicera Caprifolium (Honey Suckle), Populus Tremula (Aspen Bark), Gluconolactone +/-: Mica (CI 77019) Titanium Dioxide (CI 77891), Bismuth Oxychloride, Red Iron Oxides (CI 77491) ,Yellow Iron Oxide (CI 77492), Black Iron Oxide (CI 77499), *Carmine (CI 75470)

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare