Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Loose Mineral Foundation, Fv. Deep - Neutral

329,00 kr.
296,10 kr.
Varenummer: 1552
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Loose Mineral Foundation ligger sig let på din hud og stopper ikke porerne. Den har en kompakt dækkeevne og er super nem at påføre. Mineralogie, Loose Mineral Foundation Mineral foundation adskiller sig fra alle traditionelle foundations ved at give pleje og beskytte huden. Den tilstopper ikke porerne, men ligger sig flot på huden. Indeholder A- og E-vitaminer, som beskytter huden mod ældning.

Mineralogie, Loose Mineral Foundation indeholder SPF26 og er fri for talkum, stivelse, blegemidler og parfume. Den leveres i en strødåse, så du har styr på din foundation.

Glutenfri og vegansk.

Varenummer: BMFDU

Indeholder 9 gram.

Mineralogie, Loose Mineral Foundation bygges op i tynde lag. Ønsker du et mere dækkende resultat ligger du et lag mere på. Afslut altid med et pust Skin Spritz til sidst for længere holdbarhed.

Du kan med ligge foundation på med DOME brush, KABUKI brush eller DELUX Brush.


Farvevalg:
Det kan godt være svært, at vælge en farve over nettet, men et godt tip, når du tester farver er:
Altid prøv farven omme på kæben. Farven skal "smelte" ind, så du ikke ligner en med indianerstreger og et mørkere/blegere ansigt end du har. Husk altid at tjekke farvevalg i dagslys. Ofte bruger man en lidt mørkere om sommeren og lidt lysere om vinteren.

Zinc Oxide (CI 77947), Titanium Dioxide (CI 77891), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Sericite, Boron Nitride +/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Manganese Violet (CI 77742), Retinyl Palmitate (vitamin a), Tocopheryl Acetate (vitamin e), Chromium Oxide Green (CI 77288)

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare