Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Magic Lash pakke - Abonnement

Hver 3. måned

343,20 kr. / måned

Køb dine favorit Lash produkter fra Mineralogie på abonnement og få dem leveret direkte til døren, så du ikke løber tør. Normal prisen for begge produkter er 429 kr.

Du sparer 20% og får fri fragt.

Vi anbefaler du vælger hver 2. måned, så du ikke løber tør.

1
+
Køb
Beskrivelse
Fordelene ved abonnement
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Magic Lash pakken fra Mineralogie er til dig der vil have endnu længere og fyldigere vipper. 

Med Magic Lash pakken fra Mineralogie får du: 

Mineralogie, Mascara Primer, Magic Lash er til dig der vil have endnu længere og fyldigere vipper. Denne lækre primer er lavet af små fibre der bygger dine vipper længere. Mineralogie, Mascara Primer, Magic Lash påføres inden mascara, hvor den bygger dine vipper op til endnu mere drama. 

Mineralogie, Mascara, Lash Fusion giver dig de flotteste vipper. Vipperne defineres og løftes, mens de får mere volumen. Dine vipper farves fra rod til spids med den gode børste. Mineralogie, Mascara, Lash Fusion har en cremet konsistens og er nem at påføre på dine vipper. Den holder hele dagen uden at drysse.

Med dette abonnement er du sikker på du ikke løber tør for dine favorit plejeprodukter. Du vælger selv hvordan ofte du ønsker pakken.

Ved at tilmelde dig abonnements ordningen får du disse fordele:

  • Din pakke leveres fast, som du ønsker det.
  • Du får altid 15% rabat og fri fragt
  • Du kan opsige fra dag til dag ved, at sende os en mail
  • Der er ingen binding

Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Pengene trækkes automatisk på din konto, når vi sender din pakke og du behøver ikke tænke på, at skulle huske at få købt nyt.

Der er ingen bindingsperiode hos Hudplejeonline og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste forsendelsesdato.

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalings oplysninger. Pengene trækkes så automatisk, når vi sender din bestilling.

Dine oplysninger gemmes til dine efterfølgende leveringer. Vi har sikker betaling og bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles.

Vi sender til nærmeste pakkeshop med Postnord og forventet leveringstid er 1-2 dage.

Mineralogie, Mascara Primer, Magic Lash bruges inden mascara. Arbejd den fra vipperod i små zig zag bevægelser udad for maksimal effekt.

Kommer snart

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare