Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Pressed Mineral Bronzer, Fv. Laguna Bronze

339,00 kr.
305,10 kr.
Varenummer: 1613
Måske denne passer godt til?
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Pressed Bronzer er den flotteste bronzer! Den giver en solkysset glød hele året rundt. Du kan med fordel bruge den til contouring i dit ansigt og den brune farve smalner dit ansigt og kanter det mere. Du får et flot naturligt look. Mineralogie, Pressed Bronzer er ideel til en lys og medium tonet hud og har en mørkere farve, som både kan give din fine sommerhud et løft, men også give lidt ekstra kulør på den lyse vinter hud. Den er mat og har lidt shimmer indbygget. 

Mineralogie, Pressed Bronzer er lavet af pressede mineraler. Den leveres i en flot æske med spejl, så du kan sagtens have den med, når du er på farten.

Vegansk og glutenfri.

Indeholder 9 gram.

Mineralogie, Pressed Bronzer bruges på kinder, kæber og pande. 

Lægger du den under kindbenet, bliver dit ansigt smalnet. Kommer den på kinden giver den farve og glød.

Du kan med fordel påføre den med en Contour børste.

Mica, Zinc Oxide (CI 77947), Ethylhexyl hydroxystearate, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Lecithin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) oil, Ricinus communis seed oil, Retinyl palmitate, tocopheryl acetate, aloe barbadensis leaf extract+/-: Titanium dioxide (CI77891), Manganese Violet (CI 77742), Carmine (CI75470), Ferric ferrocyanide (CI77510), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Chromium Oxide Green (CI 77288), Blue 1 (CI77163), Yellow 5 (CI 19140), Red 40 (CI 16035), Ultramarines (CI 77007), Zinc Stearate, Iron Oxides (CI 77077, CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare