My Favorite, Gua Sha sæt

279,00 kr.
Varenummer: 8910
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Specifikationer
My Favorite

My Favorite, Gua Sha sæt bliver dine nye favorit redskaber! Du får to redskaber der er lavet af kærlighedskrystallen Rosa Quartz Jade, som styrker kærligheden og giver dig indre ro og harmoni. Gua Sha er en ældgammel kinesisk tradition indenfor hudpleje og anti-ageing. Din hud vil blive strammere og få en dejlig glød.

GUA SHA RULLEN giver en dejlig kølende fornemmelse på huden. Dine muskler i ansigtet bliver trænet og på denne måde, vil fine linjer og rynker med tiden formindskes. Du kan med fordel bruge en god serum du lægger på huden inden, som du så ruller ind i huden. Rullen hjælper mod hævelser i ansigtet og den smalle ende er perfekt ved øjenområdet. Den kan med fordel lægges i køleskabet for, at hjælpe med hævelser under øjnene. Den kan også bruges på halsen, decolté, i nakken, på armene osv.

GUA SHA JADE er perfekt at bruge med din hudpleje. Den giver en perfekt kombination mellem hudens naturlige helings- og revitaliserings processer.  Den lægger perfekt i hånden og er nem at arbejde med i hele ansigtet og nakken. 


My Favorite, Gua Sha sæt hjælper din hud med at:

  • Øge blodcirkulationen.
  • Minimerer mørke rander og poser under øjnene.
  • Muskler opstrammes og løsnes.
  • Reducere rynker og fine linier.
  • Dæmper hævelser.
  • Frigiver stress.
  • Mere glød.

My Favorite, Gua Sha sæt er lavet af 100% ægte rosa quartz jade. Derfor er der ikke to der er ens. Der er små linjer i der ligner revner, men det er helt naturligt og ikke en skade.


My Favorite, Gua Sha sæt består af to redskaber.

Ansigtsrullen skal køres indefra og ud, samt nedefra og op. Så kør fra øjenbryn og op mod hårkanten. Fra øjenkrogen og ud mod tinding.

Påfør gerne din favorit serum inden og rul den ind med denne rulle.

Brug den gerne 3 gange i ugen eller for endnu bedre resultater hver dag.

Gua Sha Jaden skal trækkes indefra og ud, samt nedefra og op. Så kør fra øjenbryn og op mod hårkanten. Fra øjenkrogen og ud mod tinding.

Brug den gerne 3 gange i ugen eller for endnu bedre resultater hver dag.

I æsken får du:

Vejledning i hvordan du bruger dine nye redskaber.

1 stk. Gua Sha Jade.

1 stk. Gua Sha Ansigts & Kropsrulle.

Metallet på Gua Sha rullen har en rosaguld farve belægning og rullen har silikone propper i der gør at den ikke larmer under rulning.

Disse redskaber kan ikke tåle at blive tabt på gulvet. 

My Favorite er vores eget brand. Vi er altid på udkig efter spændende produkter, som vi ved vil kunne gøre vores kunder glade og opfylder et behov. 

Der vil hele tiden komme nye produkter og de produkter der allerede er vil være LIMITED editions. Så finder du noget du ikke kan leve foruden, så spring til mens det stadig er på shoppen.

My Favorite står for god kvalitet og skønne produkter man ikke kan være foruden. 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare