My favorite, Makeupartistens NO. 1 Luksus makeupbørstersæt med 9 pensler

359,00 kr.
Varenummer: 8940

Dette smukke sæt makeup pensler er til dig der vil have gode kvalitets, pensler der er lette, ergonomiske og flotte. Og som prikken over i'et har de i enden en fin "diamant". Vi er vilde med dem.

Du får 9 pensler.

1. Foundation brush / Kabuki - til påføring af foundation i fast og løs. Den er perfekt til ansigtet og halsen.

2. Blush brush - til påføring af blush på kinderne. 

3. Angled contour brush - Til contouring og for nemmere at ramme ansigtet ind. 

4. Big blending brush - Perfekt til at blende dine farver på øjenlåget.

5. Medium blending brush - Når du ønsker at blende dine farver på øjenlåget lidt mere præsist.

6. Concealer brush - Påfør din concealer med nemhed.

7. Eyeshadow brush - Påfør dine øjenskyggefarver nemt på hele øjenlåget.

8. Smudge brush - Til øjenskygge og eyeliner der skal være mere præcist.

9. Brow brush - Vinklet pensel der har lidt mere stive hår, så du kan style og farve på samme tid.

 

Penslerne er sorte og metalliske. Hårene er syntetiske og lækre bløde, mens skaftet har en gummi overflade der gør, at den ligger fast i hånden.


1
+
Tilføj til kurv
De forskellige penslers funktion
Sådan plejer du dine makeup børster

Foundation brush / Kabuki

Denne luksusbørste har bløde hår der fordeler din løse eller faste foundation i ansigtet, halsen og på decolté. Hårene er syntetiske og dejligt bløde mod din hud.

Når du skal påføre foundation, er det en god ide at duppe den forsigtigt i din foundation og herefter holde venstre håndflade nedad, mens du med højre hånd der holder børsten, stille banker den op i venstre hånd. Det hjælper med at dine foundation bliver fordelt meget bedre på huden og ikke efterlader alt foundation første sted børsten lander. Det gør også at din foundation holder længere. Påfør så med cirkel bevægelser.

 

Blush brush

Luksus børste med en lidt mere spids ende. Den er god til at påføre foundation, blush og radiance. Hårene er syntetiske og dejligt bløde mod din hud.

 

Angled contour brush

Denne skønne luksus børste gør det til en leg at lave contouring. Den har et skråt hoved, der gør det nemt at vinkle farven og den følger let kindbenenes linje. Den er perfekt til Blush og Bronzer. Hårene er syntetiske og dejlig bløde mod din hud.

 

Big blending brush

Stor, blød og lækker luksus børste til at blende dine øjenskygger, så de får en blød flot overgang. Den kan brugte til at highlighte og tone øjenskyggen i globelinjen.

 

Medium blending brush

Medium, blød og lækker luksus børste til at blende dine øjenskygger, så de får en blød flot overgang. Den kan brugte til at highlighte og tone øjenskyggen i globelinjen.

 

Concealer brush

Denne flotte pensel er god til at lægge din concealer på i et tyndt lag for et naturligt look. Den blender nemt farven ind i huden, så du ikke får pletter og plamager.

 

Eyeshadow brush

Når du skal lægge din øjenskygge og påføre farven, skal man have det rigtige værktøj. Denne bløde pensel hjælper dig med at lægge farve på øjenlåget og arbejde med farveintensitet og du rammer nemt og præcist din globelinje.

 

Smudge brush 

Når du skal lægge din øjenskygge og påføre farven, skal man have det rigtige værktøj. Denne bløde pensel har lidt kortere hår der gør, at du kan lægge farve på øjenlåget eller lave eyeliner mere præcist. Når du skal finde globelinjen, er den også god, hvis du har lidt løs hud på øjenlågene.

 

Brow brush

Denne pensel er vinklet og har lidt mere stive hår. Dette er for at du kan bruge den til både at style dine bryn, men også påføre farve. Form dine bryn nemt og herefter kan du lægge farve i bunden, så de er helt lige og skarpe.

Du kan med fordel bruge en makeup børste renser til dagligt. Her skal du blot køre børsten rundt i dåsen, så falder det overskydende farve ud af hårene.

Det er vigtigt at vaske sine makeupbørster en gang imellem. Især din concealer brush, som bruges fugtigt.

 

Fugt hårene i lunken vand. Så tager du noget neutralt shampoo uden parfume i hånden og så kører du forsigtigt makeupbørste hårene rundt i den. Når den er ren skyller du den godt og presser forsigtigt vandet ud. Stil den med skaftet op, så vandet løber ud af hårene og ikke opløser limen der holder hårene på plads.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare