Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

My favorite, Makeupartistens NO. 1 - Foundation børste / Kabuki

199,00 kr.
Varenummer: 8909
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Sådan plejer du dine makeup børster

Denne luksusbørste har bløde hår der fordeler din løse eller faste foundation i ansigtet, halsen og på decolté. Hårene er syntetiske og dejligt bløde mod din hud.

Når du skal påføre foundation, er det en god ide at duppe den forsigtigt i din foundation og herefter holde venstre håndflade nedad, mens du med højre hånd der holder børsten, stille banker den op i venstre hånd. Det hjælper med at dine foundation bliver fordelt meget bedre på huden og ikke efterlader alt foundation første sted børsten lander. Det gør også at din foundation holder længere. Påfør så med cirkel bevægelser.

Dette er en kvalitets børste til dig der vil have gode kvalitets, pensler der er lette, ergonomiske og flotte. Og som prikken over i'et har de i enden en fin "diamant". Vi er vilde med dem. 


Penslerne er sorte og metalliske. Hårene er syntetiske og lækre bløde, mens skaftet har en gummi overflade der gør, at den ligger fast i hånden.

Du kan med fordel bruge en makeup børste renser til dagligt. Her skal du blot køre børsten rundt i dåsen, så falder det overskydende farve ud af hårene.

Det er vigtigt at vaske sine makeupbørster en gang imellem. Især din concealer brush, som bruges fugtigt.

 

Fugt hårene i lunken vand. Så tager du noget neutralt shampoo uden parfume i hånden og så kører du forsigtigt makeupbørste hårene rundt i den. Når den er ren skyller du den godt og presser forsigtigt vandet ud. Stil den med skaftet op, så vandet løber ud af hårene og ikke opløser limen der holder hårene på plads.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare