Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Gavekort

Namaka Rituals, Malami Kit, Rose Quartz

499,00 kr.
399,20 kr.
Varenummer: 6907
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse Af Pono Jade Roller
Anvendelse af Lahi Gua Sha

Forkæl dig selv med dette lækre sæt der kan anvendes i både ansigtet og på resten af kroppen.

Sættet består af:

Namaka Rituals, Pono Jade Roller øger elasticiteten i huden, så rynker og linjer mindskes. Den er også god til muskelspændinger i både ansigtet og fx. nakken. Affaldsstofferne reduceres med massage via lymfedrænnage og det er super nemt, at anvende en ansigtsrulle. Rullen er rar og virker kølende på huden og du vil mærke muskler i ansigtet du ikke vidste du havde. Den ligger perfekt i hånden, så den nemt kan arbejdes rundt i både ansigt, hals, decolté eller i nakken.

Namaka Rituals, Lahi Gua Sha er et traditionelt redskab fra Kina, som forbedrer microcirkulationen i din hud. Denne Gua Sha er hjerte formet med takker på den ene side. Den øger elasticiteten i huden, så rynker og linjer mindskes. Den er også god til muskelspændinger i både ansigtet og fx. nakken. Affaldsstofferne reduceres med massage via drænnage og det er super nemt, at anvende en gua sha. Massagen er rar på huden og du vil mærke muskler i ansigtet du ikke vidste du havde. Den ligger perfekt i hånden, så den nemt kan arbejdes rundt i både ansigt, hals, decolté eller i nakken.

Namaka Rituals, Malama Kittet hjælper din hud med at:

  • Øge blodcirkulationen.
  • Minimerer mørke rander og poser under øjnene.
  • Muskler opstrammes og løsnes.
  • Reducerer affaldsstoffer.
  • Øger elasticiteten i huden.
  • Reducere rynker og fine linjer.
  • Dæmper hævelser.
  • Frigiver stress.
  • Mere glød.

Gua Sha stenen er lavet af naturlig Rose Quartz og derfor er der ikke to der er ens. Der er små linjer i der ligner revner, men det er helt naturligt og ikke en skade.

Namaka Rituals, Pono Jade Roller skal anvendes på en ny afrenset hud. Fugtherefter huden med en lækker olie fx. Darphin, Rose Essential Elixir

Vejledning af Pono Jade Roller:

På kinder og kæben - Rul fra hage mod kæbe med et moderat tryk. Gør det 5 gange. Herefter kan du rykke den lidt og køre op over kinden mod øret.

På Panden - Rul fra midten af panden og ud mod tindingerne, samt fra bryn og op til hårgrænsen. Gentag 5 gange samme sted.

Under øjnene - Rul inde fra næsen og ud mod tindingen og gør det gerne 10-15 gange, da det hjælper med at drænnere væsken.

Øjenbrynene - Her ruller du fra midten lige over næsen og ud og gør det gerne 10-15 gange 

Tindinger - Rul op og ned med små rul og et moderat tryk.

Brug den gerne 3 gange i ugen eller for endnu bedre resultater hver dag.


Du kan rengøre din rulle med lunken vand og en mild sæbe.

Namaka Rituals, Lahi Gua Sha skal trækkes indefra og ud, samt nedefra og op. Så kør fra øjenbryn og op mod hårkanten. Fra øjenkrogen og ud mod tinding.

Brug den gerne 3 gange i ugen eller for endnu bedre resultater hver dag.

Du kan bruge den på tør hud eller med en creme og serum. Vi anbefaler at bruge den sammen med Comfort Zone, Skin Regimen, Tripeptide Cream

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare