❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

Naturativ Cuddling, Body Oil, 125 ml

179,00 kr.
Varenummer: 3204
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Naturativ

Naturativ Cuddling, Body Oil er en økologisk kropsolie der fugter og nærer din hud, så den bliver dejlig blød. Den kan både anvendes efter er dejligt bad og som massage olie. Naturativ Cuddling, Body Oil udglatter din hud og opstrammer den ved at arbejde med hudens elasticitet. Huden får en dejlig glød, regenereres og beroliges. Og så er olien rig på antioxidanter og har et naturlig UV-filter indbygget.

Naturativ Cuddling, Body Oil indeholder ingredienser, som oliven-Babassu-vindrue-sesame og aterisk citron olie. Den indeholder også vitamin E, som er er et fantastisk antioxidant.

Naturativ Cuddling, Body Oil dufter mildt og varmt af vanilje, karamel og citron. Den absorberes hurtigt af huden og fedter ikke bagefter. Den er dermatologisk testet.

Dens økologiske ingredienser er Ecocert certificeret.

Naturativ Cuddling, Body Oil kan både anvendes efter er dejligt bad, hvor den påføres fugtig hud og som massage olie, da den glider nemt på huden.

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Olive (Olea Europaea) Fruit Oil*, Orbignya Oleifera Seed Oil*, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Tocopherol (mixed), Beta-Sitosterol, Squalene*, Glyceryl Caprylate, Parfum, Citrus Medica Limonum Oil*, Citral, D-Limonene, Linalool - *natural and eco-certified ingredients.

Naturativ er en økologisk hudpleje serie til hele kroppen. Du finder flere serier der henvender sig til kroppen, ansigt, selvbruner og specielt til fødderne. Naturativ er lavet med naturlige ingredienser og har 10 forskellige linjer. CUDDLING, DAY & NIGHT 40+, FACIAL 360 AOX, GLAMUROUS, HOME SPA, HYPOALLERGENIC, MEN'S CARE, RELAXING, REVITALISING. Hver linje arbejder effektivt med forskellige ting, som opstramning, allergi osv. De har forskellige dufte der er naturlige aromaer.

CUDDLING - Er kropsplejeprodukter der dufter af karamel, citron og vanilje. Serien giver fugt og pleje til huden.

DAY & NIGHT 40+ - Er en ny hudplejeserie på to økologiske hudplejeprodukter der arbejder med aldringstegn.

FACIAL 360 AOX - Er en økologisk og vegansk hudplejeserie, som gør dine plejerutiner nemme til en travl hverdag.

GLAMUROUS - Er økologiske kropsplejeprodukter, som giver kulør til kroppen. Din hud tilføres fugt og en lækker solgylden glød.

HOME SPA - Økologisk nærende og fugtgivende fodcreme.

HYPOALLERGENIC - Er til allergikere der ikke tåler parfume. Serien har en frisk sart grøn duft og nærer din hud.

MEN'S CARE - Er en serie specielt til mænd, som fugter og plejer huden.

RELAXING - Er en kropsplejeserie, som dufter af lemongræs og kokos. Den fugter og nærer din hud.

REVITALISING - Er en opstrammende kropsplejeserie, som dufter af tranebær og citron.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare