Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Nutrinic, Kollagen Essentials, 30 kapsler

249,00 kr.
Varenummer: 3952
Måske du også kunne bruge denne?
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Hvad er kollagen?
Kliniske studier
Anvendelse
Det grønne hjerte

Nutrinic, Kollagen Essentials er et nyt vegansk kollagen boostende kosttilskud. Den bidrager til en smukkere hud, mere glansfuldt hår og stærke negle. I kapslerne er hovedingrediensen det helt unikke Centevita® planteekstrakt. Centevita® stimulerer udviklingen af fibroblasterne, som er de kollagendannende celler i din hud. Der er lavet et klinisk studie, som viser ikke mindre end 98% øget hudelasticitet i gennemsnit efter kun 12 ugers brug. Læs mere herom i fanen Klinisk studie.

Nutrinic, Kollagen Essentials indeholder

  • Centevita® (centella asiatica) stimulerer udviklingen af fibroblasterne, der er de kollagenproducerende celler i underhuden.
  • C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, der har betydning for normal hud, knogler og brusk.
  • Biotin bidrager til at vedligeholde normal hud, hår og slimhinder.
  • Selen bidrager til at vedligeholde normal hår og negle.
  • C-vitamin og Selen bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
  • D-vitamin og Selen bidrager til immunsystemets normale funktion.

Nutrinic, Kollagen Essentials indeholder 30 kapsler til 30 dage.

Kollagen er noget vi har helt naturligt i kroppen. Det udgør helt op til en tredjedel af kroppens samlede proteiner. Du finder det især i hud, ledbånd, knogler, sener og brusk. Du skal tænke på kollagen, som det der limer vores krop sammen. 

Allerede fra 25 års alderen begynder kroppens naturlige kollagen produktion at falde og det ses ved at huden bliver løsere og begynder at danne linjer og rynker. Man kan også mærke det i led, sener og ledbånd, da kollagen produktionen også vil begynde at falde her.

Det er muligt at optage kollagen igennem vores fordøjelsessystem. De to mest almindelige kilder er bovine (kvæg) og marine (fisk). Der findes mere end 29 forskellige typer af kollagen i kroppen og de adskiller sig fra hinanden i både deres opbygning og funktion. Den mest almindelige hedder Type-1 og den udgør næsten 90% af kroppens samlede kollagen. Derfor er det ikke lige meget hvilken type man får. Fisk er en overlegen kilde i forhold til fx. kvæg og svin, da kollagen peptider udvundet fra fisk er 100% Type-1. Marine-kollagen optages bedre i kroppen og så er det også den kilde, som belaster miljøet mindst ved opdræt og produktion.

Essentials indeholder vigtigste mineraler, vitaminer og antioxidanter, der sammen styrker og beskytter de kollagendannende celler og den naturlige produktion af kollagen. Derfor er Essentials kapslerne et godt alternativ til fx. kollagenpulver.

Centevita®  er blevet klinisk testet i et produktspecifikt og fagvurderet studie. I studiet, som er publiceret af Edizioni Minerva Medica, undersøgte forskerne, hvilke fordele det kunne have på huden ved at tage Centevita®.

Der deltog 62 deltagere i studiet i alderen 35-42 år. Halvdelen fik hver dag er tilskud Centevita® (150mg) og anvisningen om, at følge en bestemt diet og hudplejerutine. Den anden halvdel fulgte samme diet og hudplejerutine, men fik ikke noget tilskud.

Efter 12 uger kunne forskerne konstatere 98% øget elasticitet i huden hos deltagerne der havde fået tilskuddet af Centevita®, sammenlignet med dem der ikke fik det.

Kosttilskud
Et glas indeholder 30 kapsler (30 dage)

1 kapselRI*
Centevita® (Centella asiatica L.)
≥ 45% sum af Asiatsyre, madecassinsyre, asiaticoside, madecassicoside
150 mg-
Vitamin C
(Askorbinsyre)
80 mg100%
Selen55 mcg100%
Biotin50 mcg100%
D-vitamin20 mcg400%

*(reference indtag)

Anbefalet daglig dosis: 1 kapsel (indeholder 30 kapsler)
Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskuddet bør ikke erstatte en sund og varieret kost. En sund livsstil og en varieret afbalanceret kost er vigtig for at opretholde et godt helbred.

Har du hørt om Det grønne hjerte?

Kollagen Essentials er certificeret med det. Læs mere herom hvorfor vi er stolte af det.

I 1896 blev Dansk Vegetarisk Forening stiftet med det formål  at fremme vegetarisk levevis, samt oplyse om fordelene ved plantebaserede produkter, både dyr og mennesker af hensyn til global bæredygtighed.

Det grønne hjerte er både national og internationalt anerkendt, som mærkningsordning og det sikrer at produkterne, som bærer det lever op til Dansk Vegetabilsk Forenings strenge krav til både indhold og produktionsmetoder. Det er for eksempel et krav at ingredienserne skal være

  • Veganske
  • GMO fri
  • Ikke testet på dyr.
  • Det er også et krav at produkter og råvarer ikke må komme i kontakt med animalske produkter under produktionen.

Læs meget mere herom på vegetarisk.dk

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare