Brug koden "fødselsdag3" og spar 20% på ikke i forvejen nedsatte produkter*

Her er prisen presset helt i bund >> Klik her

Olivia Garden, Økologisk Bambus Hårbørste, Som modvirker statisk elektricitet

119,00 kr.
95,20 kr.
1 anmeldelse
Varenummer: 1000
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Olivia Garden, Økologisk Bambus Hårbørste er en ion hårbørste der modvirker elektrisk hår. Dens hår er lavet af vildsvine hår, som er 100% naturlige. De fordeler olien fra hovedbunden til håret, så det bliver mere glansfuldt og sundere og se på. Hovedbunden bliver også mindre fedtet og skal derfor ikke vaskes så ofte. Skaftet er lavet af miljøvenlig bambus. Bambus er stærk, let og så holder den bedre end alm. træ. Olivia Garden, Økologisk Bambus Hårbørste har indbygget negative ioner i gummipunden i børsten, som modvirker elekstrisk hår og så lukker de hårstråene, så håret ikke tørrer ud. Dit er med til at give dit hår mere glans og balance.

Olivia Garden, Økologisk Bambus Hårbørste må gerne bruges i vådt hår den skal blot ligges med puden nedad bagefter, så vandet kan løbe fra. Har du et barn med filtret eller elektrisk hår er den særdeles god. Den klarer det nemt uden det gør ondt.

Olivia Garden, Økologisk Bambus Hårbørste kan bruges med tørshampoo, hvor du drysser det direkte i børsten.


Rengøring - Fjern hårene fra børsten og skyl den herefter under vand. Den skal tørre med puden ned af, så vandet kan løbe fra.

Kundeanmeldelser

Baseret på 1 anmeldelse
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
9. jan. 2023

Pernille
Fantastisk børste
Det er den bedste hårbørste jeg har prøvet og haft til mit tykke, let krøllet hår. Den er også god til min datters meget filtrede hår. Den kan varmt anbefales.