Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Purobio Cosmetics, Eyeliner, Fv. Ivory 02

49,00 kr.
34,30 kr.
Varenummer: 5529
Passer godt sammen med
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Purobio Cosmetics

Purobio Cosmetics, Eyeliner er en økologisk eyeliner, som har en god blød konsistens der gør den nem at arbejde med. Den er rig på pigmenter og kan sagtens blendes flot. Purobio Cosmetics, Eyeliner er ideel hvis du bruger kontaktlinser eller du har følsomme øjne. Den indeholder blandt andet Vitamin E, Vegetabilske olier og voks, hvilket gør den vegan venlig.

Purobio Cosmetics, Eyelinerer lavet i mange nuancer. Denne er smuk elfenbensfarvet og vil være med til at åbne øjet mere op, hvis du bruger den på den våde kant. Den holder op til 8 timer og husk at sætte låget på efter brug så den ikke tørrer ud.

Den er nikkeltestet og ikke testet på dyr.

Purobio Cosmetics, Eyeliner bruges rundt om dine øjne. Du kan blende den ud med din makeup pensel, for, at skabe et blødere look.

OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, COCOS NUCIFERA OIL*, MICA, C10-18 TRIGLYCERIDES, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, COPERNICIA CERIFERA CERA*, CANDELILLA CERA , POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ORYZANOL, TOCOPHEROL, GLYCERYL CAPRYLATE, CI 77891, CI 77492, CI 77288, CI 77491, CI 77499. *da agricoltura biologica/ from organic source

Purobio Cosmetics er et italiensk kvalitets brand, der producerer naturlige makeup og skønhedsprodukter. Der bliver ikke anvendt dyreforsøg og der gås ikke på kompromis med ingredienser og kvalitet. Under fremstillingsprocessen tages der højde for natur og miljø. Purobio Cosmetics laver makeup af høj kvalitet og du kan anvende det med god samvittighed.

 Purobio Cosmetics er:

  • NATURE
  • Vegansk
  • Økologisk
  • Nikkeltestet
  • Ikke testet på dyr 


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare