Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Gavekort

Purobio Cosmetics, Eyeliner Long Lasting, Fv. Metallic Turkis

79,00 kr.
23,70 kr.
Varenummer: 5625
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Purobio Cosmetics

Purobio Cosmetics, Eyeliner er en økologisk eyeliner, som har en god blød konsistens der gør den nem at arbejde med. Den er rig på pigmenter og kan sagtens blendes flot. Purobio Cosmetics, Eyeliner er ideel hvis du bruger kontaktlinser eller du har følsomme øjne. Den indeholder blandt andet Vitamin E, Vegetabilske olier og voks, hvilket gør den vegan venlig.

Purobio Cosmetics, Eyeliner er lavet i mange nuancer. Denne er en smuk turkis farve, der smukt indrammer dine øjne. Den holder op til 8 timer og husk at sætte låget på efter brug, så den ikke tørrer ud.

Den er nikkeltestet og ikke testet på dyr.

Purobio Cosmetics, Eyeliner bruges rundt om dine øjne. Du kan blende den ud med din makeup pensel, for at skabe et blødere look.

OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, COCOS NUCIFERA OIL (COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL)*, C10-18 TRIGLYCERIDES, TRIBEHENIN, COPERNICIA CERIFERA CERA (COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX)*, MICA, SILICA, TALC, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ORYZANOL, GLYCERYL CAPRYLATE, TOCOPHEROL, TIN OXIDE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE) *Økologisk landbrug

Purobio Cosmetics er et italiensk kvalitets brand, der producerer naturlige makeup og skønhedsprodukter. Der bliver ikke anvendt dyreforsøg og der gås ikke på kompromis med ingredienser og kvalitet. Under fremstillingsprocessen tages der højde for natur og miljø. Purobio Cosmetics laver makeup af høj kvalitet og du kan anvende det med god samvittighed.

 Purobio Cosmetics er:

  • NATURE
  • Vegansk
  • Økologisk
  • Nikkeltestet
  • Ikke testet på dyr 


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare