Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Purobio Cosmetics, Eyeshadow Kingsize Pencil Brown 14

79,00 kr.
55,30 kr.
Varenummer: 5591
Passer godt sammen med
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Purobio Cosmetics

Purobio Cosmetics, Eyeshadow Kingsize Duo Pencil er en kingsize øjenskygge blyant i en smuk dyb brun farve. Den har en silkeblød tekstur og er nem at påføre. Du kan anvende den som både eyeliner og øjenskygge, men også som bund i dine bryn.

Den er nikkeltestet og ikke testet på dyr.

Purobio Cosmetics, Eyeshadow Kingsize bruges både på øjenlågene og rundt om dine øjne, som eyeliner. Du kan blende den ud med din makeup pensel, for at skabe et blødere look.

COCOS NUCIFERA OIL (COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL)*, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, COPERNICIA CERIFERA CERA (COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX)*, C10-18 TRIGLYCERIDES, MICA, CANDELILLA CERA (EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX), POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ORYZANOL, TOCOPHEROL, GLYCERYL CAPRYLATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES)

Purobio Cosmetics er et italiensk kvalitets brand, der producerer naturlige makeup og skønhedsprodukter. Der bliver ikke anvendt dyreforsøg og der gås ikke på kompromis med ingredienser og kvalitet. Under fremstillingsprocessen tages der højde for natur og miljø. Purobio Cosmetics laver makeup af høj kvalitet og du kan anvende det med god samvittighed.

 Purobio Cosmetics er:

  • NATURE
  • Vegansk
  • Økologisk
  • Nikkeltestet
  • Ikke testet på dyr 


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare