Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Purobio Cosmetics, Eyeshadow Kingsize Pencil Grey 11

79,00 kr.
59,25 kr.
Varenummer: 5586
Kommer snart igen
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Purobio Cosmetics

Purobio Cosmetics, Eyeshadow Kingsize Duo Pencil er en kingsize øjenskygge blyant i en smuk dyb grå farve. Den har en silkeblød tekstur og er nem at påføre. Du kan anvende den som både eyeliner og øjenskygge.

Den er nikkeltestet og ikke testet på dyr.

Purobio Cosmetics, Eyeshadow Kingsize bruges både på øjenlågene og rundt om dine øjne, som eyeliner. Du kan blende den ud med din makeup pensel, for at skabe et blødere look.

OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, OLUS OIL, MICA, C10-18 TRIGLYCERIDES, GLYCINE SOJA OIL*, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL*, COPERNICIA CERIFERA CERA, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, CANDELILLA CERA, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, GLYCERYL CAPRYLATE, TOCOPHERYL ACETATE, SORBIC ACID, CI 77499, CI 77891. *ingredienti biologici/organic ingredient

Purobio Cosmetics er et italiensk kvalitets brand, der producerer naturlige makeup og skønhedsprodukter. Der bliver ikke anvendt dyreforsøg og der gås ikke på kompromis med ingredienser og kvalitet. Under fremstillingsprocessen tages der højde for natur og miljø. Purobio Cosmetics laver makeup af høj kvalitet og du kan anvende det med god samvittighed.

 Purobio Cosmetics er:

  • NATURE
  • Vegansk
  • Økologisk
  • Nikkeltestet
  • Ikke testet på dyr 


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare