Purobio Cosmetics, Flydende Eyeliner Filt Tip, Fv. Sort

89,00 kr.
Varenummer: 5540
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Purobio Cosmetics

Purobio Cosmetics, Flydende Eyeliner er en økologisk flydende eyeliner, som har en fast filtpen, der gør den nem at arbejde med. Den er giver et semi-mat look og kan skabe masser af drama omkring øjnene. Purobio Cosmetics, Flydende Eyeliner indeholder blandt andet økologisk salviehydrolat, arganolie og silica. 

Purobio Cosmetics, Flydende Eyeliner er sort og med en fast filtpen, der giver en lidt bredere markering af øjet, i forhold til udgaven med pensel. Husk at sætte låget på efter brug, så den ikke tørrer ud.

Den er nikkeltestet og ikke testet på dyr.

Indeholder 1,3 g

Purobio Cosmetics, Flydende Eyeliner bruges rundt om dine øjne. Stram huden let ud og læg pennen inde i øjenkrogen. Træk den så stille langs vippekanten. Det tager et par sekunder for den at trække ind i huden, så vent med at kigge op, så den ikke smitter af i din nylagte øjenskygge. 

SALVIA SCLAREA (CLARY) FLOWER/LEAF/STEM WATER*, CI 77499 (IRON OXIDES), ACACIA SENEGAL GUM, GLYCERIN*, SILICA, SUCROSE PALMITATE, GLYCERYL ROSINATE, AQUA (WATER), TARA GUM (CAESALPINIA SPINOSA GUM), MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, CELLULOSE GUM, SODIUM ANISATE, p-ANISIC ACID, SODIUM LEVULINATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, CELLULOSE, CI 77820 (SILVER). *ingredienser økologisk

Purobio Cosmetics er et italiensk kvalitets brand, der producerer naturlige makeup og skønhedsprodukter. Der bliver ikke anvendt dyreforsøg og der gås ikke på kompromis med ingredienser og kvalitet. Under fremstillingsprocessen tages der højde for natur og miljø. Purobio Cosmetics laver makeup af høj kvalitet og du kan anvende det med god samvittighed.

 Purobio Cosmetics er:

  • NATURE
  • Vegansk
  • Økologisk
  • Nikkeltestet
  • Ikke testet på dyr