Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Purobio Cosmetics, Phantom Pencil, Fv. Nude 43*

59,00 kr.
41,30 kr.
Varenummer: 5621
Passer godt sammen med
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Purobio Cosmetics

Purobio Cosmetics, Phantom Pencil er en økologisk eyeliner og lipliner, som er specielt udviklet til at forhindre din eyeliner og læbeskift i at løbe ud. Har du fine linjer omkring læberne har du nok opdaget læbestiften nogle gange kan løbe ud i linjerne og det forhindres med denne pen.  

Purobio Cosmetics, Phantom Pencil er lavet til at style dine bryn og holde deres form, primer på øjenlåg og definerer dine læber når du har læbestift og lipgloss på.

Den er nikkeltestet og ikke testet på dyr.

Purobio Cosmetics, Eyeliner bruges rundt om dine læber langs kanten. Den kan også ligges på øjenlåg, som primer eller i dine bryn for at style og holde dem på plads.

SilicaOctyldodecyl Stearoyl StearateCocos Nucifera (Coconut) Oil*, C 10-18 TriglyceridesHydrogenated Vegetable OilCopernica Cerifera (Carnauba) Wax* Euphorbia Cerifera (Candelilla) WaxPolyglyceryl-3 DiisostearateMicaOryzanolGlyceryl CaprylateTocopherol

Purobio Cosmetics er et italiensk kvalitets brand, der producerer naturlige makeup og skønhedsprodukter. Der bliver ikke anvendt dyreforsøg og der gås ikke på kompromis med ingredienser og kvalitet. Under fremstillingsprocessen tages der højde for natur og miljø. Purobio Cosmetics laver makeup af høj kvalitet og du kan anvende det med god samvittighed.

 Purobio Cosmetics er:

  • NATURE
  • Vegansk
  • Økologisk
  • Nikkeltestet
  • Ikke testet på dyr 


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare