❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

Salcura, Bioskin Junior Bath Milk, 300 ml.

179,00 kr.
89,50 kr.
Varenummer: 3425
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Salcura

Salcura, Bioskin Junior Bath Milk er en naturlig og lavtskummende bademælk der er specielt udviklet til børn der har tør og følsom hud. Salcura, Bioskin Junior Bath Milk kan bruges både under bruseren og i badekaret og det er ikke tilsat kraftige rense og skumme stoffer. 

Salcura, Bioskin Junior Bath Milk er lavet af naturlige ingredienser, som aloe vera, solsikkekerne, olivenolie, lavendel og morgenfrue. Derved er bade mælken fugtgivende, beroligende og antiinflammatorisk. Børn med eksem eller følsom hud kan være en ubehagelig oplevelse, da vandet dehydrerer huden endnu mere. Men huden beskyttes og den har en op healende effekt på huden, mens den beroliges, lindres og køles.

Salcura, Bioskin Junior Bath Milk er dermatologisk testet.

Salcura, Bioskin Junior Bath Milk anvendes i vand der har en lunken temperatur for at undgå yderligere dehydrering af huden. Brug ca. 3 hættefulde i badet. Skummer ikke. 

Ved voldsomme udbrud anbefales det at bruge de øvrige produkter i Bioskin Junior serien.

Aqua, Aloe Vera (Aloe Barbadensis Leaf Juice), Sunflower (Helianthus Annuus Seed Oil), Glyceryl Caprylate, Glyceryl Stearate SE, Cetyl Alcohol, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Calendula/ Marigold (Calendula Officinalis Extract), Sodium Cetearyl Sulfate, Parfum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Linalool, Carbomer, Potassium Hydroxide

Salcura har lavet 3 under mærker, som hjælper din hud.

1. Bioskin

2. Bioskin Junior

3. Antiac


Bioskin Junior gør hudpleje til en leg. Denne serie hjælper igen og igen børne familier der er presset på grund af eksem og tør hud der kløer, svier og er ubehagelig. Bioskin Junior er lavet i et 2 trins system der aktivt går ind og lindrer, heler og stopper kløen.

Børnehuden er ca. 30% tyndere i epidermis end voksnes hud. Derfor er det vigtigt at beskytte deres hud mod udefrakommende gener.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare