Salcura, Bioskin Junior Face & Body Wash, 200 ml.

179,00 kr.
Varenummer: 3426
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Salcura

Salcura, Bioskin Junior Face & Body Wash er en naturlig og lavtskummende bademælk der er specielt udviklet til børn der har tør og følsom hud. Salcura, Bioskin Junior Face & Body Wash kan bruges både under bruseren og i badekaret og det er ikke tilsat kraftige rense og skumme stoffer. 

Salcura, Bioskin Junior Face & Body Wash er lavet af naturlige ingredienser, som lavendel, rose blomstervand, panthenol, kamille, helende salt og morgenfrue. Ingredienserne hjælper derved huden med  fugt, at blive beroliget og så er den antiinflammatorisk. Børn med eksem eller følsom hud kan være en ubehagelig oplevelse, da vandet dehydrerer huden endnu mere. Men huden beskyttes og den har en op healende effekt på huden, mens den beroliges, lindres og køles.

Salcura, Bioskin Junior Face & Body Wash er dermatologisk testet.

Salcura, Bioskin Junior Face & Body Wash anvendes  i vand der har en lunken temperatur for at undgå yderligere dehydrering af huden. Påfør ansigts og krops vasken med en klud og herefter skylles det af igen. 

Børn med eksem eller følsom hud kan være en ubehagelig oplevelse, da vandet dehydrerer huden endnu mere. 

Ved voldsomme udbrud anbefales det at bruge de øvrige produkter i Bioskin Junior serien.

Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Caprylate, Calendula/ Marigold (Calendula Officinalis Extract), Sodium Chloride, Panthenol, Chamomile  (Chamomilla Recutita Flower Leaf Extract), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Potassium Hydroxide, Glycerin, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Lavender (Lavandula Angustifolia Oil), Sodium Pca, Linalool, Rose Flower (Rosa Damascena Flower Oil), Citronellol

Salcura har lavet 3 under mærker, som hjælper din hud.

1. Bioskin

2. Bioskin Junior

3. Antiac


Bioskin Junior gør hudpleje til en leg. Denne serie hjælper igen og igen børne familier der er presset på grund af eksem og tør hud der kløer, svier og er ubehagelig. Bioskin Junior er lavet i et 2 trins system der aktivt går ind og lindrer, heler og stopper kløen.

Børnehuden er ca. 30% tyndere i epidermis end voksnes hud. Derfor er det vigtigt at beskytte deres hud mod udefrakommende gener.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare