Salcura, Bioskin Junior Shampoo, 200 ml.

179,00 kr.
Varenummer: 3427
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Salcura

Salcura, Bioskin Junior Shampoo er en naturlig og lavtskummende shampoo der er specielt udviklet til børn der har tør og følsom hud. Salcura, Bioskin Junior Shampoo er mild og tårefri og fri for kraftige rense og skummestoffer. Den fugter, nærer og hjælper tør og irriteret hovedbund under enhver hårvask. 

Salcura, Bioskin Junior Shampoo er fuld af naturlige ingredienser, som rosen vand, morgenfrue, kamille, avendel og helende salt. Den giver fugt, er antiinflammatorisk, beroligende, genopbyggende og helende.

Børn med eksem eller følsom hud kan være en ubehagelig oplevelse, da vandet dehydrerer huden endnu mere.

Salcura, Bioskin Junior Shampoo er dermatologisk testet.

Salcura, Bioskin Junior Shampoo skal anvendes i vand der har en lunken temperatur for at undgå yderligere dehydrering af huden. Påfør shampooen i vådt hår og lad det sidde lidt inden det skylles ud igen.

Du skal bruge ca. en 2 krone størrelse til barnets hår. Er hovedbunden særlig irriteret lad det virke lidt ekstra. 

Ved voldsomme udbrud anbefales det at bruge de øvrige produkter i Bioskin Junior serien.

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Calendula (Calendula Officinalis Extract), Glyceryl Caprylate, Sodium Chloride, Panthenol, Potassium Hydroxide, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycerin, Lavender (Lavandula Angustifolia Oil), Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Sodium Pca, Linalool, Rose Flower (Rosa Damascena Flower Oil), Citronellol

Salcura har lavet 3 under mærker, som hjælper din hud.

1. Bioskin

2. Bioskin Junior

3. Antiac


Bioskin Junior gør hudpleje til en leg. Denne serie hjælper igen og igen børne familier der er presset på grund af eksem og tør hud der kløer, svier og er ubehagelig. Bioskin Junior er lavet i et 2 trins system der aktivt går ind og lindrer, heler og stopper kløen.

Børnehuden er ca. 30% tyndere i epidermis end voksnes hud. Derfor er det vigtigt at beskytte deres hud mod udefrakommende gener.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare